Pljuskovi sa grmljavinom

od prnjavorski 0

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će nestabilno vrijeme uz pljuskove sa grmljavinom i dnevnom temperaturom od 20 do 26 stepeni Celzijusovih.

Prije podne i sredinom dana na zapadu se očekuje razvoj oblaka uz pojavu pljuskova sa grmljavinom, dok će na istoku biti pretežno suvo i sunčanije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Popodne će u većini predjela biti nestabilno uz kišu i pljuskove sa grmljavinom koja će se širiti od zapada ka istoku. Na sjeveru će pljuskovi biti izraženiji uz jače padavine i mogućnost grada.

Duvaće slab do umjeren jugozapadni i južni vjetar, na sjeveru zapadni.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Gacko devet stepeni Celzijusovih, Sokolac 10, Han Pijesak, Kalinovik i Nevesinje 11, Mrkonjić Grad 12, Foča i Novi Grad 13, Bileća 14, Banjaluka i Prijedor 15, Višegrad, Zvornik Srbac, Srebrenica, Gradiška, Bijeljina i Doboj 16, Trebinje 17 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>