Plakati protiv Igora Radojičića u Banjaluci

Na najavu SNSD-ovog poslanika Igora Radojičića da će napustiti poslanički Klub partije i ekspresnog povlačenja te odluke, večeras su reagovali pripadnici pokreta „Revolt BL“. Radojičiću su poslali poruku da je svojim posljednjim političkim potezima izgubio kredibilitet kod građana.

Leci-Igor-R-1

Plakatima sa porukom: Obećao ti Baja da ćeš biti gradonačelnik?! Nećeš!!! – članovi pokreta „Revolt BL“ su večeras oblijepili oglasne table u centru Banjaluke plakatima na kojima su predstavili Igora Radojičića „kroz istoriju“.

U poruci koju su zajedno sa fotografijama dostavili redakciji portala Istinitonavode da je to odgovor na Radojičićevu „igranku“.

-Želimo da poručimo g.Radojičiću da je izgubio i poslednje zrno kredibiliteta u Banjaluci. Vi i vaši nalogodavci više nikad nećete dobiti ni jedan glas u Banjaluci. Vi ste imali priliku da se distancirate od katastrofalne politike vaše stranke, propustili ste to. Neće vam to nikad biti oprošteno, poručili su Radojičiću iz pokreta „Revolt BL“.

Leci se nalaze na oglasnim tablama kod zgrade Muzeja savremene umjetnosti, Gradske uprave i širem centru grada. istinito