Pješaci stradali u sudaru tri automobila u Banjaluci 9 Dijeljenje

od prnjavorski 0

Četrdesetogodišnja žena pješak čiji su inicijali G.B. iz Banjaluke teže je povrijeđena, a tri lica lakše u sudaru tri automobila u banjalučkom naselju Nova Varoš, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

U nezgodi, koja se dogodila u 16.30 časova u Ulici Pave Radana, učestvovali su automobil “opel insignija” kojim je upravaljalo lice čiji su inicijali D.A. /35/ iz Banjaluke i “reno” koji je vozio muškarac iz Zagreba čiji su inicijali H.B. /36/.

Prilikom sudara, jedan od ovih automobila udario je u “pasat” koji je bio parkiran u blizini.

Žena pješak zadobila je prelom ruke, a lakše su povrijeđeni vozač “renoa” i žena saputnik u automobilu iz Zagreba, te još jedan pješak – dvadesetogodišnja djevojka iz Banjaluke čiji su inicijali N.B.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

nezavisne

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>