BalkanNovosti

Pakao prostitucije: Djevojčicama za seks plaćaju osam KM

0

Tinejdžerke uzrasta od 15 do 17 godina iz niških srednjih škola, koje su iz siromašnih porodica, meta su starijih muškaraca koji im za pružanje seksualnih usluga plaćaju 500 dinara (oko 8 KM).

prostitucija

One kod njih dolaze svakodnevno, a 500 dinara koje dobiju od njih potroše za kafiće, cigarete, hranu i dopune za telefon, piše Blic.

Biznismen (60), koji kako sam kaže se viđa sa jednom 17-godišnjakinjom iz okoline ovog grada je jedva pristao da progovori o toj situaciji.

“Nije to ništa novo. Zbog čega uopšte hoćeš da pišeš o tome”, rekao je on novinarki, ali kada je ipak pristao da priča, nije želio da prizna da je učesnik maloljetničke prostitucije, jer kako kaže, tinjdžerke same pristaju na to, a čak šta više, upravo ta djevojčica ga je sama pronašla.

“Moram da joj dam neki novac kako bi imala kao i njene drugarice. Dnevno joj dam 500 dinara koje ona troši da izađe na piće, da dopuni kredit, kupi šta joj treba. Mesečno na nju potrošim oko 15.000 dinara. Živi u selu kod Niša, pa joj je zgodno da svrati u moj stan u centru grada. Igra se na računaru, sluša muziku, zove drugarice da piju kafu”, kaže on.

Inače, priznaje da poznaje tridesetak djevojaka koje mnogo piju, a nerijetko koriste i lake droge. Ne mogu da pronađu posao, pa se druže sa starijim muškarcima, prenose Nezavisne novine.

Tinejdžerka A. A. (17) u početku nije željela da priča o ovoj situaciji, ali nakon što je čika Bora, koji je 43 godine stariji od nje, kako ga ona zove, ubijedio, pristala je na razgovor preko telefona.
“Sa njim mi je OK, on me čuva. Ja sam odlučila da ću prostitucijom da zaradim novac, a to što sam sada jeftina, šta da radim, kriza je velika. Izvinite, mnogo žurim, moram da se spremam za školu. Doviđenja!”, rekla je ona, a prenosi Telegraf.

I pored toga što je javna tajna da se neke maloljetnice viđaju sa starijim muškarcima, što u praksi označava prostituciju, u niškoj policiji kažu da im nijedan roditelj nije prijavio nekog muškarca zbog toga što je njihovim ćerkama davao novac za seksualne usluge.

Opljačkan market u Banjaluci: Dvojica razbojnika ukrala 4.300 KM

Previous article

Video koji prikazuje razmere stradanja u Drugom svetskom ratu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan