Ovo su ubjedljivo NAJPAMETNIJI horoskopski znakovi

Ovoj zlatnoj četvorci nije potrebno čak ni društvo jer im je njihov um najbolji prijatelj. Izgledaju vrlo mistično, ali to je uglavnom zato što rade na briljantnim idejama i planovima.

1. Vodolija

Ovaj horoskopski znak je najviše povezan s filozofijom. Vodolije često oduševe okolinu inovativnim pristupom rješavanju problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo.

2. Rak

Rakovi su najosjetljiviji horoskopski znak, a ta činjenica ih veže za neprestano razmišljanje o životnim pitanjima i traženju najpametnijih rješenja. Vrlo često primjećuju ono što drugi uopšte ne vide, a u haotičnim situacijama reaguju bolje nego bilo ko drugi.

 

3. Vaga

Vagama su najbitnije harmonija i estetika. Najčešće razmišljaju o uticaju umjetnosti na opšte blagostanje čovjeka, a svakodnevno im se po glavi motaju i pitanja o pravdi i društvenim problemima.

4. Škorpija

Škorpije su vrlo osjećajni i obuzeti turbulentnim emocijama. Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanja, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju što najčešće koriste kako bi posmatrali društvenu dinamiku.

b92