MagazinZanimljivosti

Ovo su ubjedljivo NAJPAMETNIJI horoskopski znakovi

0

Ovoj zlatnoj četvorci nije potrebno čak ni društvo jer im je njihov um najbolji prijatelj. Izgledaju vrlo mistično, ali to je uglavnom zato što rade na briljantnim idejama i planovima.

1. Vodolija

Ovaj horoskopski znak je najviše povezan s filozofijom. Vodolije često oduševe okolinu inovativnim pristupom rješavanju problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo.

2. Rak

Rakovi su najosjetljiviji horoskopski znak, a ta činjenica ih veže za neprestano razmišljanje o životnim pitanjima i traženju najpametnijih rješenja. Vrlo često primjećuju ono što drugi uopšte ne vide, a u haotičnim situacijama reaguju bolje nego bilo ko drugi.

 

3. Vaga

Vagama su najbitnije harmonija i estetika. Najčešće razmišljaju o uticaju umjetnosti na opšte blagostanje čovjeka, a svakodnevno im se po glavi motaju i pitanja o pravdi i društvenim problemima.

4. Škorpija

Škorpije su vrlo osjećajni i obuzeti turbulentnim emocijama. Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanja, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju što najčešće koriste kako bi posmatrali društvenu dinamiku.

b92

 

TENERIFI: Porodični pas ljubimac ubio bebu staru dvadeset dana

Previous article

U RS počinje isplata septembarskih penzija

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin