Ovo je najkraći šorts na svijetu: Sa PREDNJE strane izgleda još šokantnije!

Šortsevi postaju sve kraći. Primetili smo te promene na modnom polju, ali postaju ekstremno kratki, pretvaraju se u veš. Primer za to je stajling glumice Alisije Arden, uslikan pre nekoliko dana u Los Anđelesu. 

Glumica je, verovali ili ne, u ovakvoj odeći obavljala kupovinu. Alisiji koja ima 47 godina možda je u ovoj garderobi bilo udobno, a kako je bilo onima koji su je sreli u više nego provokativnom izdanju, to samo oni znaju.

Da li je mogla tek tako da prošeta gradom u minijatrunom šortsu? Naravno da to nije moglo da se dogodi.

I da nije u pitanju poznata glumica, ovakav stajling bio bi zabeležen.

I sada sledi finale! Kada je glumica uslikana sa prednje strane, zabeležena je jedna ovakva fotografija. Glumica nije nosila ni brushalter!

Šorts se očigledno nosi bez veša i ostavlja vas širom otvorenih ustiju i očiju!

Alisija koja glumi u filmu “Baywatch”, snimljenom po motivima istoimene serije, glumila je i u filmovima “Comic-Con: Episode IV – A Fans Hope”, “Violent Blue”, ali je juče na ulicama Los Anđelesa zabeležila najprovokativniji nastup.

 

Videli smo, šorts može i ovako da izgleda i može ovako da se nosi, ali mnogo bolji utisak ostavljaju i daleko su bliže stilu duži šortsevi, u kombinaciji sa jednostavnim majicama ili košuljama, diksretnim nakitom i onom pravom torbom.

blic žena