OVO JE CECIN PRINC IZ NJENOG NOVOG SPOTA: Djevojke će pasti u trans kada vide kakav je frajer! (FOTO) (VIDEO)

od prnjavorski 0

– Aleksandar je iz Niša, moj zemljak, južnjak i on sjajno izgleda – rekla je Ceca Ražnatović za momka koji se pojavljuje u njenom spotu za pesmu “Nevinost”

Ceca Ražnatović je danas (30.januara) predstavila spot za svoju pesmu “Nevinost”. Ekranizacija ovog njenog hita, u kome se folk zvezda pojavljuje kao ledena kraljica, očarala je mnoge njene obožavatelje. Ceci u spotu društvo pravi i jedan momak koji se zove Aleksandar, koji glumi princa.

– Aleksandar je iz Niša, moj zemljak, južnjak i on sjajno izgleda. Divan je momak i mnogo mi je drago što je iz mog kraja i vidim po reakcijama devojaka da će imati pune ruke posla – rekla je Ceca u emisiji “Dobar dan sa Deom i Sarapom”.

Aleksandar isto koristi Instagram, a sudeći prema reakcijama lepšeg pola, dobar je frajer.

– On je bio izuzetno profesionalan. Mnogo smo lepo sarađivali, mnogo smo se lepo družili, smejali, ludo smo se zabavili. Mislim da se u spotu vidi da je bila jedna fenomenalna kreativna energija – rekla je Ceca za ovog momka.

Naravno, pao i selfi s Cecom.

I jedna fotografija iz teretane.

Pogledajte Cecin novi spot:

(Telegraf.rs)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>