Ove sezone nosite volane

od prnjavorski 0

Volani se na velika vrata vraćaju u modu. Zahvaljujući svojoj ženstvenosti, sofisticiranosti i eleganciji postali su apsolutni hit i ove sezone.

Ovaj trend najviše vole žene koje su u duši romantične, jer je i njihov kroj takav, romantičan, lepršav i idealan za predstojeće proljetne dane.

Volani se na odjeći pojavljuju na razne načine, na rukavima, bilo majica bilo haljina, potom u kombinaciji sa golim ramenima ili kao mali detalj na kombinezonima, suknjama i hlačama.

Koji god komad odjeće sa volanima ponesete biće pun pogodak i nećete proći nezapaženo. Zbog svog lepršavog looka idealni su i za dnevne i za večernje kombinacije.

Jedan od omiljenih načina za nošenje ovog modnog trenda ove sezone je uz jednostavni jeans, uz koji najbolje pristaje lepršavi top, koji dolazi u različitim varijantama.

Ovaj trend možete vješto spojiti s trendom golih ramena, a ostatak outfita neka bude suptilan.

Međutim, za koju god varijantu se odlučite nećete pogriješiti. Volani su “must have” ove sezone.

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>