MagazinSex i ljubav

Ovako ćete znati da li vas partner istinski voli

0

Mnogo je lakše nešto reći nego to pokazati. Svima odgovara kada partner izjavljuje ljubav, ali da li oseća to što govori?Njegove riječi mogu biti potpuno prazne ako svoju ljubav i ne dokaže – djelima!

Ako si mu u svakom trenutku na prvom mjestu, nemaš razloga za brigu. To je dokaz da te iskreno voli i da mu nikada nećeš postati plan B (jer zna da ćeš ti uvijek biti tu). Nisi sigurna u njegovu ljubav? Testiraj ga! Pozovi ga u bioskop na romantičnu komediju u vrijeme važne fudbalske utakmice.

To nas dovodi do druge važne stvari – je li spreman na kompromis? Ako te voli iskreno, neće imati problema s pristajanjem i na određenu žrtvu. Ukoliko se pokaže da ipak nije spreman, to je prvi znak da možda nije potpuno iskren kada ti kaže da te voli. Ali imaj na umu da se on ne može odreći baš svega zbog tebe.

Najvažnije od svega je da te prihvata takvu kakva jesi, sa svim tvojim manama i vrlinama. Ne zaboravi da i on od tebe ovo očekuje. Ako partner u tebi ne vidi ista djela, počeće se preispitivati i kalkulisati, nakon čega postaješ plan B.  Za ljubav je ipak potrebno dvoje, ako ostane samo jedno, ona blijedi i nije pitanje da li će nestati, nego samo kada!

(Kurir)

PRNJAVOR: Dani Ilovčana – vo na ražnju i druženje FOTO

Previous article

Na adresu Milorada Dodika stigla torta PDP-a

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin