MagazinZanimljivosti

Ovaj poštar je otac čak 1.300 djece

0
Jedan poštar (87) u Tenesiju otac je čak 1.300 djece, a što je potvrđeno DNK analizom. On navodi da se zbog toga ne stidi i da je često, dok je bio u najboljim godinama, pretvarao da je Džoni Keš.

“Nemam čega da se stidim. Šezdesete su bile dobre godine i tada sam često imitirao Džonija Keša, a to se damama veoma dopadalo. Neke su stvarno i mislile da sam Džoni Keš”, objasnio je.

Ovim slučajem i to punih 15 godina bavio se privatni detektiv Sid Roj, a kaže da nije mogao da zamisli da će se jednim slučajem baviti duže od jedne decenije, prenosi portal Worldnewsdailyreport.

“Tada sam počeo da otkrivam ovu misteriju i ova istraga mi je bila lična misija. Na ovom slučaju sam radio kad god sam imao vremena. Jednostavno, trebalo mi je toliko vremena da čujem sve ispovijesti”, rekao je ovaj detektiv.

U otkrivanju ovog slučaja, kaže, veoma mu je pomoglo to što je su DNK testiranja postala veoma pristupačna i laka, te da bi u narednom periodu moglo da se ispostavi da je ovaj dekica otac još nekoliko djece.

“Proveo sam 15 godina na ovom slučaju, mislim da je to dovoljno od mene”, priznao je ovaj detektiv.

UKC BL: Posljednji put bdjeli nad pacijentima na staroj lokaciji

Previous article

NEDELJNI HOROSKOP: Ovan dobija stomačni virus, Blizance očekuje finansijski dobitak, a Lav započinje tajnu vezu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin