Ova djevojčica je dala najbolju analizu afere “Čokolinda” (Video)

Poslije izvinjenja hrvatske predsjednice Kolinde Grabara Kitarović, jer je djeci iz Dubrovika delila čokoladice proizvedene u Srbiji, usljedile su brojne šale na društvenim mrežama kojim je ismijan cijeli slučaj. Ipak, jedna djevojčica iz Subotice isprobala je čokoladice i iz Srbije i iz Hrvatske i tek nakon toga donijela sud koja je bolja.

djevojcica

Da na prostoru bivše Jugoslavije ama baš sve može da postane dio politike igre, pokazala je i afera “Čokolinda”. Naime, hrvatska predsednica uvukla se u “skandal”, kada je nehotice podjelila dubrovačkoj djeci srpske čokoladice. Kada je “afera” isplivala u javnost, Kitarovićeva se izvinila i navodeći da je i sama neprijatno iznenađena zbog toga.

I mada se pojedinim roditeljima iz Dubrovnika nije dopalo što su njihova djeca jela čokoladice iz Srbije, porjeklo slatkiša mališane vjerovatno nije opteretilo.

A šta oni misle, kakve su čokolade najbolje, reporter RTS pokušao je da sazna u eksperimentu sa djevojčicom Ninom iz Subotice. Ona je prvo probala srpsku čokoladicu i rekla da je jako fina.

Zatim je probala i hrvatsku i rekla da je “isto ukusna”. Na pitanje koja je bolja, mala Nina je odgovorila:

“Najbolje su one kojih ima više”.

Video pogledajte ovdje.

Izvor: Blic