Otvoren sajam automobila u Beogradu

od prnjavorski 0

Na Beogradskom sajmu svečano je otvoren 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, dijelova i opreme “Moto strast” /MotoPassion/, na kojima će se do 2. aprila predstaviti oko 410 izlagača iz 30 zemalja.

Sajam je otvorio ministar privrede Srbije Goran Knežević koji je rekao da je Srbija lider u regionu u oblasti auto-industrije.

Tokom trajanja sajma biće predstavljeno 34 automobilska i 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila, kao i 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i šest brendova bicikala.

Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 20.00 časova, a cijena pojedinačne ulaznice je 300 dinara /2,4 evra/, za đake i studente 150 dinara /1,2 evra/, dok će 30 marta biti organizovan “porodični dan” kada će biti omogućena porodična posjeta sajma po cijeni od 500 dinara /četiri evra/.

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>