Otkriveno ko je pucao na Peconija

Beogradska policija traga za kontroverznim biznismenom Željkom Rutovićem, koji je identifikovan kao osoba koja je pucala u vlasnika TV Happy Predraga Rankovića Peconija, nezvanično saznaje “Blic”.

Rutović je sjedio za zajedničkim stolom s Peconijem.

Peconi je trenutno u stabilnom stanju, bez znakova vitalne ugroženosti.

Kako Informer saznaje iz izvora u istrazi, postoji snimak s kamere na kojem se vidi ranjavanje Peconija. Prema saznanjima ovog lista za stolom su sjedili Peconi, Srđan Milovanović, vlasnik Kopernikusa, Milo Đurašković, pjevačica Tijana Radivojevič i još dvije djevojke, Novica Kocić vlasnik firme Građevinar i Zvezdara teatra, kao i biznismen Ž. R. koji je po svemu sudeći pucao na Peconija.

Peconi i Željko R. su sjedili na suprotnim stranama stola, a u jednom momentu Ž. R. je počeo da vrijeđa jednu od djevojaka koja je sjedila za stolom. Peconi ga je upozorio da to ne radi, a Željko R. mu je odgovorio da se ne miješa.

Poslije nekoliko minuta Željko R. je izvadio je pištolj iz torbice i pucao na Peconija.

– Nastao je pravi haos – kaže  izvor i dodaje:

– Kad je zapucalo svi su se razbježali, a Željko R. je pobjesnio i počeo da baca na Peconija sve što mu se našlo pod rukom. Za stolom je sjedio i jedan prijatelj Željka R. koji je takođe pucao na Peconija.

Za susjednim stolovima sjedilo je obezbjeđenje oba biznismena koje je reagovalo i poslije gužve koja je takođe snimljena sigurnosnom kamerom, spriječilo pravi masakr.

Policija zna identitet napadača, ali on još nije priveden jer se, najvjerovatnije, nalazi u bjekstvu.

atv

Ad

You might also like

Komentariši