OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA RIJALITIJA: Nećete vjerovati ko je VELIKI BRAT! (FOTO)

Mesecima su se svi pitali ko se zapravo krije iza strašnog glasa robota i na čija su pitanja ukućani odgovarali u ispovedaonici

Veliki-brat-201509-620x350

Zbog njegovog glasa su svi takmičari “Velikog Brata” drhtali. Mesecima je postavljao najrazličitija pitanja, nekima bio strah i trepet, dok su drugi jedva čekali da mu čuju glas. U svakom slučaju, gledaoci rijalitija su se iznova i iznova prethodnih meseci pitali: ko je zaista Veliki Brat? 

Misterija je konačno otkrivena. Iza kamera i mikrofona u ispovedaonici, čitava tri meseca, koliko je trajala prethodna sezona, nalazio se srpski bloger Boris Trivan.

Foto: Facebook/boris.trivan

Foto: Facebook/boris.trivan

Ovaj duhoviti Zrenjaninac “krije” se iza pseudonima Pokojna Mileva i popularan je na društvenim mrežama. Pozajmio je glas “Velikom Bratu” i u tome se, priznaćete, sjajno snalazio.

–  Neću vas pitati kako ste me otkrili, svaka vam čast. Međutim, zbog ugovora koji me veže ne smem ništa da vam kažem o angažmanu u šouu – izjavio je Boris za 24sata.hr.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Trivan je dodao i da se odlično zabavljao tokom snimanja rijalitija, ali i da je imao veoma naporne uloge. Ukućane je zasmejavao, smirivao, delio im savete, bio prijatelj, član porodice, ispunjavao im želje, zadavao zadatke…

Foto: Facebook/boris.trivan

Foto: Facebook/boris.trivan

Mnoge će ova informacija razočarati, jer više nije tajna ko je “Veliki Brat”, ali, u svakom slučaju, bilo je zabavno slušati blogera tokom tromesečnog trajanja rijalitija.

(Telegraf.rs)