MagazinSex i ljubav

Otkrivamo kojim se lažima muškarci služe u krevetu

0

Ma koliko da ste zaljubljeni i da mu verujete, na neke njegove izjave nemojte nasedati. Otkrivamo vam kojim se lažima muškarci služe u krevetu.

Ukoliko čujete sledeće izjave, dobro razmislite da li su one tačne.

Testirao sam se pre 
Na pitanje kada se poslednji put testirao, nema sumnje da će vam odgovoriti da je to bilo pre šest meseci. Ali stvari u većini slučajeva tako ne stoje, zato igrajte na sigurno, koristite zaštitu.

Ti si najbolja u oralnom seksu

Muškarci to govore svakoj devojci, ali i ne mora da znači jer možda i zaista misli tako. Najbolji pokazatelj da li govori istinu jeste ukoliko primetite da uživa i da mu prija to što radite, onda je zaista i istina.

Ne mogu ponovo

Ako ste u dugoj vezi onda su vam poznate njegove mogućnosti, ali nip o tom pitanju ne možete da budete sigurni, možda partner ima nekih problema o kojim ne želi da razgovara.

Ne mogu da svršim sa kondomom

Ovo je jedna od najčešćih laži koje muškarci izgovaraju, jer retko ko od njih voli da koristi kondom. Naravno da mogu da dožive orgazam i sa kondomom, ali samo želi da vas ubedi da imate seks bez zaštite. Tražite mu da vam obrazloži zašto želi seks bez zaštite.

Uvek koristim zaštitu

Ako muškarac pokušava da vas ubedi da spavate sa njim bez korišćenja zaštite, iako tvrdi da je uvek koristi, budite sigurni da to isto govori i drugim devojkama.

Izvor: B92

Novogodišnji ukrasi kao oglašivači: Neobičan natpis u “Zimzogradu”

Previous article

“Audijem” udario staricu na pješačkom prelazu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin