Opel na Salonu u Beogradu: “insignija” u centru pažnje!

od prnjavorski 0

U okviru ovogodišnjeg Međunarodnog salona automobila i motocikala u Beogradu, koji se održava u periodu između 24. marta i 2. aprila, Opel će posetiocima prikazati najnovije modele, ali su pripremljeni i dodatne pogodnosti za kupovinu vozila.

Na štandu u Hali 4, premijerno na našem tržištu prikazuje se potpuno nova “insignija grand sport”, što je druga domaća premijera u samo desetak dana, s obzirom da je nedavno u Beogradu Opel predstavio još “vreliji” novitet – mali krosover “kroslend X”.

Bez obzira na novitete, posetoce će verovatno zanimati pomenute olakšice pri kupovini, a jedan od modela u centru pažnje svakako će biti kod nas još aktuelna verzija “insignije”, koja će se nuditi u rasponu cena od 18.080 evra (benzinski 1,8 motor sa 140 KS u “dišn” paketu opreme) do 24.060 evra (verzija sa 2.0 dizel motorom, sa 170 KS, automatski menjač, paket opreme “aktiv”).

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>