Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu

Psiholozi su otkrili vezu između boja i uzoraka seksualnog ponašanja. Iako ćete možda reći kako nemate omiljenu boju, osvrnite se oko sebe i shvatićete da ipak postoji jedna određena boja koja dominira.

ovo-su-najveca-muska-razocaranja-u-seksu_1407920285

Crvena
Crvena simbolizije strast, što je razlog zašto ljudi koji vole ovu boju znaju da uživaju u seksu. Osobe kojima je crvena omiljena, imaju agresivniji pristup suprotnom polu. Spoje li se dvije osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentisati i isprobavati nove stvari u krevetu.

Žuta
Sviđa li vam se žuta, to znači da kontrolišete svoj seksualni nagon u krevetu i prepuštate partneru glavnu ulogu. Nikada ga nećete odbiti, ali sami nećete ni preuzeti inicijativu. Najvažnije vam je njegovo zadovoljstvo.

Zelena
Nježni ste i osjetljivi kada je riječ o seksu. Žena koja voli ovu boju učiniće sve da joj odnos bude kao da je prvi put. Muškarac će imati razumijevanja i spremno će ispuniti želje svoje partnerke. I muškarci i žene koji vole zelenu boju su vjerni partnerima.

Plava
Za obožavatelje plave, seks je umjetnost, a njihov pristup je elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanista. Pažljivo istražuje tijelo žene i sluša njene potrebe. Žene uživaju u predigri koliko u činu seksa. Velikodušne su i nježne, prenosi Lj&Z.

Ljubičasta
Ako ste ljubitelj ljubičaste, seks vam se može činiti kao gubitak vremena. Žene koje vole ovu boju više brine hoće li pokvariti frizuru, a muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi.

Siva
Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koji odaberu sivo. Često im dugo treba da donesu odluku i jako im je teško da se vežu. Za njih seks nije uzbuđenje, već način da se zadovolji potreba. Loše se slažu s osobama kojima je omiljena bilo koja druga boja.

Roza
Ljubitelji roze boje su kokete i zavodnici. Žene koje vole ružičasto ponekad obećavaju više nego što namjeravaju da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju muškarcima. Muškarci koji vole ovu boju su skloni čestom mijenjanju partnerki i rado će se upustiti u aferu sa ženama koje su tek upoznali.

Narandžasta
Osobe kojima je narandžasta omiljena, vole ostvarivati svoje seksualne fantazije. Sklone su “prljavim” šaputanjima i podsticanju partnerove mašte. Predigra i nježnost su im važan dio seksualnog čina. U slučaju da nisu zadovoljni odnosima sa suprotnim polom, teško će to priznati sebi samima. Nije im problem da odglume orgazam.

bh-index

Ad

You might also like

Komentariši