Oglas upalio: Javila se misteriozna crvenokosa

od prnjavorski 0

Mihael Diklić (18), koji je putem oglasa tražio djevojku koja mu se svidjela dok se vozio tramvajem, a nije imao hrabrosti da joj priđe, napokon se javila!

mihael

– Javila mi se cura iz tramvaja, ali je nažalost, već zauzeta. Mobilni mi se užario od poruka i poziva. Bilo je puno zezanja, ali javila se i ona. Poslala mi je poruku na WhatsApp, a kako tamo ima i svoju profilnu fotografiju, znao sam da je to stvarno ona. Napisala je da je vidjela da je tražim, predstavila mi se, ali i rekla da ima dečka. Na žalost, ali drago mi je da se uopšte javila- rekao je hrvatskim medijima ovaj dečko.

oglas

Mihael je u povratku iz “noćnog” života u tramvaju broj 32 sreo djevojku crvene kose, u crnim martinkama i sa super osmijehom, ali nije imao hrabrosti da joj priđe i upozna je. Kada se osvijestio, pokušao je da ispravi grešku tako što je cijelo jedno zagrebačko naselje oblijepio oglasima u cilju da je nađe. Potraga je sada završena, ali na žalost, bez srećnog kraja.

 kurir

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>