Održan seminar za sponoruše: Kako uhvatiti i zadržati bogataša

od prnjavorski 0

Porošle sedmice u Londonu je održan seminar za sponzoruše “Sugar Baby Summit”.

Događaj je okupio žene iz različitih dijelova svijeta koje su platile 150 funti kako bi od iskusnih sponzoruša, finansijskih stručnjaka i motivacionih govornika naučile sve trikove za pronalazak i zadržavanje sponzora.  Jedan od organizatora seminara je  osnivač stranice i aplikacije “Seeking Arrangement” koja sponzorima olakšava potragu za idealnom sponzorušom, Brendon Vejd, a prisutnima je istakao brojne prednosti ovakvog “poslovnog odnosa”.

“Mislim da je hodanje ispočetka jako površno, sve se svodi na izgled i na to koliko osoba ima novca. Dugotrajne veze trebale bi se temeljiti na ljubavi i povjerenju. Moja stranca promoviše iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o tome što očekujete u vezi,” objasnio je Vejde.  Jedna od predavačica bila je i dvadesetogodišnja studentica farmacije Klover Pitila samoprozvana sponzoruša, koja je okupljenim ženama poručila da, ako žele biti trofejne žene, trebaju samo slijediti svoje snove.

Stečeno znanje i vještine novopečene su sponzoruše mogle u praksi isprobati odmah nakon završetka seminara, na zabavi organizatora.

Index.hr

 

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>