NovostiRS/BiH

Obećao feštu i dijeljenje novca u Gospodskoj ulici: Bosić uplatio Dodiku 6.000 KM

0

 Nekadašnji predsjednik SDS-a Mladen Bosić uplatio je Miloradu Dodiku dosuđenih 6.000 KM na ime kazne zbog klevete, kao i troškove advokata, vještačenja i sudsku taksu, saznaje Srna.

Okružni sud u Banjaluci je početkom decembra odbio žalbu Bosića na presudu banjalučkog Osnovnog suda prema kojoj je obavezan da isplati Dodiku 6.000 KM kazne zbog klevete i da plati 2.409 KM troškova parničnog postupka sa zateznom kamatom.

Dodik je prošle godine tužio Bosića zbog klevete tražeći naknadu štete od 10.000 KM.

Osnovni sud u Banjaluci je 15. januara donio nepravosnažnu presudu prema kojoj Bosić mora da isplati Dodiku 6.000 KM kazne zbog klevete i da plati oko 2.400 KM troškova suđenja, na koju se Bosić žalio.

Dodik je ranije obećao da će, čim novac po presudi stigne na njegov račun, pola dati u humanitarne svrhe, a drugom polovinom će “finansirati feštu na koju će pozvati i Bosića da se odmori od obmana i blefiranja javnosti”. U drugoj izjavi dao je još zanimljivije obećanje.

” Čekam da uplati odštetu koju je sud odredio i cijelu sumu ću potrošiti da častim narod u Gospodskoj ulici u Banjaluci. Za istu klevetu ponovo ću ga tužiti, jer je uporno ponavlja”,  rekao je jednom prilikom Dodik.

Izvor: ATV

Granična policija BiH uhapsila dve osobe koje se potražuju zbog ubistva

Previous article

Đokić: Najniža plata u RS da bude veća od 395 KM

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti