MagazinZanimljivosti

Numerološka prognoza za 2017. godinu: Napokon nam stiže dobar životni period

0

Izračunajte vaš bioritamski broj i saznajte šta vas očekuje u 2017. godini

Vaš bioritamski broj govori šta te očekuje u 2017. godini na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Bioritamski broj izračunavate tako što saberete datum i mjesec rođenja (bez godine) i svedete na prost broj.

Evo primjera:

Bioritamski broj osobe rođene 16. novembra je 9

Ovaj broj je dobijen na slijedeći način: 16 + 11 = 27 = 2+7 = 9  Godišnja numerološka prognoza za 2017. godinu:

Broj 1 – numerološka prognoza za 2017. godinu 

Ulazi u sudbinsku godinu u kojoj će da uživa u plodovima svog rada u ovoj godini. Veoma je važno da znate da ćete moći da uberete samo ono što ste posadili. Bitno je da znate da vam svi aspekti idu u prilog, ali morate da se oslobodite svojih strahova i stega, da kanališete svoj ego i sujetu. Mogući su veći problemi sa papirologijom. Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na razmjenu tečnosti u organizmu – mogući su problemi zbog Mesečevih faza u godini.  Oprez: Moguća su dva gubitka!

Broj 2 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Sve što doživite tokom naredne godine – dobro ili loše, doživećete burnije nego do sada. Ono što će obeležiti 2017. godinu su hedonizam i lenjost. S jedne strane, putovaćete više nego obično, ali ćete pomalo zapostaviti poslovne obaveze koje imate. Ali, ako uspostavite dobre odnose sa inostranim partnerima, za vas “neće biti zime”. Mogući su problemi sa kilogramima, te vam savjetujem da povedete računa o ishrani – smanjite unos masne hrane. Takođe, moguć je problem i sa viškom kilograma.  Oprez: Problemi na porodičnom planu.

Broj 3 – numerološka prognoza za 2017. godinu 

2017. godina će biti godina destrukcije i stresa. Moguće je da ćete sve što Vam se bude dešavalo doživljavati stresnije nego što jeste. Zbog toga možete da imate manje probleme na poslovnom i ljubavnom planu. Jedini način da ostvarite zacrtane ciljeve na poslovnom planu je da red,rad i disciplina postanu vaša svakodnevnica. Takođe, savjetujem vam da već početkom godine počnete da se bavite sa nekom fizičkom aktivnošću – na taj način ćete moći da se izborite sa nagomilanim stresom. Moguće su i hronične tegobe.  Oprez: Nepovoljna godina za posao! Moguć je finansijski gubitak ili otkaz.

Broj 4 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Odličan period za unapređenje postojećih i sticanje novih znanja i veština. Tokom 2017. godine ćete morati da se suočite sa strahovima i frustracijama iz prošlosti. Znam da je to veoma teško, ali jedino na taj način možete da napredujete na poslovnom i privatnom planu. Ovo je odlična godina za sve koji se bave marketingom i menadžmentom. Na zdravstvenom planu, mogući su problemi sa plućima i stomakom.  Oprez: Ozbiljan okršaj sa problemima i osobama iz prošlosti.

Broj 5 – numerološka prognoza za 2017. godinu 

Sve petice će imati veoma zanimljivu godinu – barem kada su ljubav i emocije u pitanju. Osobe koje su duži period bez partnera, tokom 2017. mogu da očekuju ulazak u ozbiljnu vezu, pa čak i stupanje u brak. Žene sa ovim bioritamskim brojem se mogu nadati trudnoći. Zbog pozitivnog delovanja bioritamskog broja možete da očekujete popravljanje porodičnih odnosa i veliki poslovni napredak, posebno ako se bavite umetnošću.  Oprez: Ne dozvolite da emocije preuzmu kormilo nad vašim životom.

Broj 6 – numerološka prognoza za 2017. godinu 

Pred šesticama je veoma naporna godina, puna stresa i naglih preokreta – posebno kada su ljubav i emocije u pitanju. Šestice koje su dugo u vezi, mogu naprosno da odluče da izađu iz veze. S druge strane, šestice koje su kratko u vezi mogu ishitreno da uđu u brak sa osobom koju jedva i da poznaju. Sve te nagle promjene u vašem životu mogu da unesu mnogo stresa u vaš život. Zbog toga vam savjetujem da krenete na meditaciju. Mogući su problemi sa kičmom. Opasnost od pada sa visine.  Oprez: Ne donosite odluke ishitreno. To vas može skupo koštati.

Broj 7 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Ova godina je bila veoma izazovna za vas. Dobra vijest je što će olakšanje stići tokom 2017. godine. Napokon ćete da se rešite mentalnih stega i da krenete sa psiho-fizičkom regeneracijom. Obzirom na to, treba da prihvatite nove okolnosti i nove ljude. Nikako nemojte da se vraćate starim navikama i okruženju. Godina je odlična za posao. Osobe koje imaju sportsku ili neku drugu povredu, mogu da očekuju oporavak. Što se ljubavi tiče, postoji šansa da ćete iznenada da se zaljubite. Moguć je manji hiruški zahvat.

Izvor: cafe.ba

Ovo su žene prije 100 godina morale da ispune da bi postale kafanske pjevačice (FOTO)

Previous article

SJAJNI BLJESAK NA NEBU, A ONDA U NEPOVRAT: Ovo je PRVI snimak pada ruskog aviona (VIDEO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin