PrnjavorVijesti

Novogodišnja čestitka načelnika opštine i predsjednika Skupštine

0

Povodom novogodišnjih praznika načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine Prnjavor, Željko Simić uputili su iskrene čestitke građanima opštine Prnjavor, sa željom da nastupajuće praznike dočekaju u zdravlju i dobrom raspoloženju, sa svojim porodicama i prijateljima.

„Iskrene čestitke povodom novogodišnjih praznika, sa željom da praznici budu ispunjeni radošću i porodičnom srećom, a Nova 2019. godina, bude godina ostvarenja ličnih i profesionalnih težnji. Кraj godine je vrijeme kada sumiramo rezultate i pravimo planove za budućnost. Godina iza nas, bila je po mnogo čemu posebna. Izgradnjom autoputa „9. januar“ i poslovne zone na Vijaci, opština Prnjavor je dobila veliku razvojnu šansu, kako za privredni razvoj, tako i za povećanje zaposlenosti. Radili smo, i radićemo na stvaranju pogodnosti za privredno djelovanje i usmjerićemo sve kapacitete u aktivnosti koje će nas dovesti do prosperitetnije budućnosti za opštinu Prnjavor. Bila je ovo godina, u kojoj smo uspjeli realizovati dosta značajnih projekata na polju infrastrukture, kako bi našu opštinu učinili modernijom i ljepšom. Pred nama je još jedna godina puna izazova, brojnih očekivanja i ambicioznih planova, u kojoj svako treba da da svoj doprinos, kako bi što prije realizovali postavljene ciljeve. Neka nam Nova godina donese dobro zdravlje, sreću i mir, da se zajednički radujemo našim uspjesima“, navodi se u zajedničkoj čestitki.

Opština Prnjavor

SUPERBAKA U 107. GODINI Čita novine na tabletu, sa potomcima ćaska preko vajbera, uživa u slatkišima i doskora je VOZILA BICIKL

Previous article

Prnjavorčani u 2019. ušli uz muziku i vatromet

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor