Novo čudo pod Ostrogom – SLIJEPA DJEVOJČICA PROGLEDALA!

od redakcija 0

Jedne noći u manastiru, djevojčica je sanjala anđela koji ju je zvao da mu dođe u susret. Otvorila je sanjive oči kako bi pošla ka njemu. Vrisnula je u neverici. Rekla je majci da vidi svjetlost

Manastir-Ostrog-slepa-devojcica-620x350

Manastir Ostrog je sveto mjesto o kojem se mogu čuti mnogobrojne čudesne priče o iscjeljenju i izlječenju bolesnih. One su nevjerovatne, a mnogi rješe da posjete ovaj manastir kako bi ozdravili, jer, nada poslednja umire. Upravo je takva priča i djevojčice po imenu Vera, kojoj je poseta Ostrogu povratila vid!

Ona je rođena 1960. godine, kao četvrto dijete, u jednoj porodici iz Subotice koja je nije željela. Otac ju je ostavio na šinama, želeći njenu smrt. Međutim, dobar čovjek po imenu Branko je čuo njen plač i spasio je. Usvojio ju je, zajedno sa svojom suprugom Nada, i bukvalno joj spasio život.

Branko i Nada su bili presrećni zbog prinove s obzirom na to da nisu mogli da imaju djece. Odgajali su je sa puno ljubavi, strpljenja i požrtvovanosti. Nakon dva mjeseca, primjetili su da devojčica ima problem sa vidom. Kontaktirali su oftamologa i njihove sumnje su se potvrdile.

Roditelji su je vodili po raznim ljekarima, međutim, za njenu bolest nije bilo lijeka. Onda su čuli za manastir Ostrog i riješili da baš tamo potraže pomoć.

Duhovnici su se molili nad njom, izlivali blagoslove, prizivali iscjeljenje kroz Duha svetog. Zadnje noći, Vera je usnula anđela koji joj je rekao: “Dođi ka meni”. Ona se trgla i otvorila sanjive oči kako bi pošla ka njemu. Vrisnula je u neverici. Rekla je Nadi da vidi svijetlost.

Odlučili su da ostanu još par dana. Vera je počela da nazire sijenke, vidi obrise kroz maglu, a zatim je i potpuno progledala. Prvi put je vidjela nebo, cvijeće, sunce, roditelje, drugare, sebe – Vera je ozdravila!

telegraf.rs

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>