NovostiSvijet

Novi napad u Londonu, izbodena vaspitačica: ‘Alah će te kazniti’

0

U Londonu se dogodio novi napad u kome je izbodena vaspitačica u jednom lokalnom vrtiću Kerien Stivens.

Kako britanski mediji prenose, vaspitačicu su izbole tri žene dok su uzvikivale: “Alah će te kazniti”. “The Sun” prenosi da je nesrećna žena išla na posao pješke kada su je napadačice azijskog porijekla presrele i izbole. Navodno je u pomoć vaspitačici pritrčao prolaznik, nakon čega su “Azijatkinje” pobjegle.

“Daily mail” navodi da je žrtva napadnuta s leđa prilikom čega je izbodena u predjelu ruke. Vlasti, navodno, ovaj incident ne tretiraju kao teroristički napad. “Kad je došla na posao, nismo mogli da vjerujemo šta se dogodilo i pozvali smo policiju. Užasnuti smo. Ne možete da očekujete da se nešto tako desi na vašem pragu”, rekla je šef povrijeđene vaspitačice.

Žrtvina koleginica opisala je kako se sve odigralo. “Srušile su je na tlo i počele da je udaraju. Jedna od njih je izvukla nož i napravila joj posjekotinu od zgloba do laktta. S obzirom na sve što se dogodilo, ona je sada dobro, ali je u šoku, i prestravljena je.Ima povrede po cijelom tijelu”, rekla je žrtvina koleginica. Prema riječima svjedoka, žene su bile obučene u crno, dok je povrijeđena opisana samo kao bjelkinja u tridesetim godinama.

 

nezavisne

Tim “pregazio” Đokovića i zakazao polufinale sa Nadalom

Previous article

PRNJAVOR: Vatrogasce posjetili učenici OŠ “Nikola Telsla” /FOTO/

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti