Novak je do ove pesme ćutao, a onda je u Pioniru zagrmeo VIDOVDAN! (VIDEO)

od prnjavorski 0

Možete li da pretpostavite koliko ga je pogodila u srce ova pesma?

Novak-Djokovic-2-670x433

Crvena zvezda je protiv Cedevite imala podršku Novaka Đokovića u Pioniru, a najbolji teniser sveta je bio prva zvezda večeri. Đoković je u društvu mlađeg brata Đorđa zauzeo počasna mesta pored terena i zdušno je bodrio crveno-bele tokom meča.

Skakao je posle trojki, zakucavanja, pevao, aplaudirao… Ipak, u prvom delu meča je bio miran i nije pevao. Razlog tome sigurno leži i u tome što su tada sa tribina dominirale anti-hrvatske pesme.

Sve se promenilo tokom jedne pauze, kada je sa razglasa u Pioniru puštena pesma Vidovdan, uz koju su Zvezdine čirlidersice imale koreografiju. Ta pesma je pogodila Novaka u srce. Zapevao je i aplaudirao u taktovima melodije.

Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo, ko da mi otme iz moje duše Kosovo – pevao je Novak što možete videti u priloženom snimku.

Nema sumnje da ga je pesma dirnula jer Novak vuče korene sa Kosova i Metohije. Često je i učestvovao u humanitarnim akcijama za pomoć ugroženom narodu, a poznato je i da je pomogao manastiru Gračanica da otkupi imanje, koje su svojevremeno Albanci hteli da preuzmu.

Najbolji teniser sveta ne zaboravlja.

telegraf

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>