BalkanNovosti

Nova tuča Srba na Zakintosu?

0

Konzularna služba Ambasade Srbije u Atini zasad nema informaciju da je došlo do još jedne tuče na Zakintosu između grupe Srba i dvojice Švajcaraca.

To je rečeno Tanjugu u Ambasadi Srbije u Grčkoj. Grčki sajt “Ermisnjuz” prenio je vijest o sukobu grupe Srba sa dvojicom Švajcaraca, navodeći da je jedan od njih prebačen u bolnicu i hospitalizovan, dok je drugi imao samo manje povrede po rukama. Grčki portal navodi da je incident privukao veliku pažnju tamošnjih ugostitelja, koji vjeruju da netrpeljivost između Srba, Britanaca i Amerikanaca mora da prestane.

Oni smatraju da ako se nastave tuče mladih koji su pod dejstvom alkohola, ko zna šta bi sljedeće moglo da se desi, prenosi portal E”rmisnjuz”. Inače, nakon ubistva američkog turiste Bakarija Hendersona na Zakintosu, grčki mediji i zvaničnici posvećuju posebnu pažnju tučama na “ostrvima za zabavu”, a portal koji je prenio vijest navodi da je “novi incident izazvao pažnju uticajnih ljudi za Zakintosa”.

“Oni smatraju da nešto pod hitno mora da se preduzme povodom nedavnih događaja. Boje se da će incidenti između Srba, Britanaca i Amerikanaca pod uticajem alkohola eskalirati u pravi ulični rat”, navodi portal.

Sputnjik

.

Narandžasto upozorenje za veći dio BiH od 20. do 22. jula

Previous article

Ruski ‘Blackout’: Luksuzni helikopter koji se transformiše i sije strah

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan