NOLETOVA EMOTIVNA PORUKA ZA “DJEVOJKU SA KRILIMA” Đoković opet pokazao KAKVA JE VELIČINA (FOTO)

Dejani Bačko, šampionki svijeta u paratekvondou, čestitao je i najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

On se, oduševljen nastupom Dejane Bačko na planetarnom prvenstvu, zahvalio sportistkinji na velikom rezultatu i istakao da je ona inspiracija za sve ljude.

– Dejana… Volimo te svi puno i čestitamo ti na istorijskom dostignuću. Hvala ti u ime svih nas na koje zračiš svojom toplinom, pozitivnošću i borbenošću. Zahvalan sam ti na životnoj inspiraciji koja ima ogromnu pokretačku snagu i energiju – napisao je Đoković.

View image on Twitter

Novak Djokovic

@DjokerNole

ejana… Volimo te svi puno i čestitamo ti na istorijskom dostignuću ❤️❤️❤️ HVALA ti u ime svih nas na koje zračiš svojom toplinom, pozitivnošću i borbenošću 🙏 Zahvalan sam ti na životnoj inspiraciji koja ima ogromnu pokretačku snagu i energiju ❤️

138 people are talking about this
Podsjetimo, Dejana Bačko, djevojka rođena bez ruku, ostvarila je fantastičan podvig: osvojila je zlatnu medalju na Paratekvondo šampionatu planete održanom u Turskoj. U Antaliji, u K41 kategoriji A takmičarki do 49 kilograma, Dejana Bačko je zaista osvojila titulu prvaka svijeta. I to ispred Ruskinje Sakinat Magomedove i Turkinje Semre Kare.

(Blic)