Nokautirao Mađara: Banjalučki bokser na krovu Evrope!

od redakcija 0

Banjalučki bokser Goran Delić osvojio je titulu prvaka Evrope u verziji Svjetskog bokserskog savjeta (WBC) pošto je bez velikih problema nokautom u trećoj rundi savladao Mađara Balzaja Horvata.

Delić je do jednog od najvećih ostvarenja u karijeri došao u njemačkom Dahauu i očekivano bio je veoma zadovoljan.

“Krenuo sam silovito od samog starta i veoma brzo je bilo jasno da sam daleko bolji od rivala. Hvala i svima onima koji su bili uz mene, a najviše porodici, bez koje u nekim teškim trenucima ne bih uspio”, rekao je Delić.

On je priliku da se bori za titulu dobio nakon što je na vrijeme nije branio bivši svjetski prvak Firat Arslan, a ime rivala saznao je samo dan prije borbe. U Dahauu je došao do 31. pobjede u profesionalnoj karijeri, i to sedme nokautom.

Samo jednom je ring napustio poražen, i to 2014, kada je bolji od njega bio Huan Karlos Gomez. Delić je nakon ovog meča najavio da bi uskoro mogao da napadne titulu prvaka svijeta.

(Nezavisne.com)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>