Noć sa Novakom: Đoković igrao tenis u kolicima sa paraolimpijskim prvakom VIDEO

od prnjavorski 0

Novak Đoković je u Melburnu, gdje će 16. januara početi 105. izdanje Australijan Opena, održao humanitarnu akciju pod imenom “Noć sa Novakom”. U sklopu akcije Đoković je odigrao meč u kolicima protiv aktuelnog paraolimpijskog prvaka u tenisu u kolicima.

Đoković je do sada u svojim akcijama probao razne sportove i na razne je načine zabavljao publiku, a ovaj put to je učinio sa Dilanom Alkotom, 26-godišnjim Australcem koji je na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojio zlato u tenisu u kolicima i u singlu i u dublu.

Alkot nije poznat samo po tome što je uspješan u tenisu u kolicima, već i po tome što je na Paraolimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine osvojio zlato u košarci u kolicima zajedno sa reprezentacijom Australije.

Đoković će u Melburnu braniti titulu na prvom Gran Slemu u kalendarskoj godini Australijan Openu koji počinje 16. januara. Drugi teniser svijeta u svojoj karijeri je čak šest puta osvojio Australijan Open.

 klix

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>