BalkanNovosti

Niče grad na Ušću za koncert Robija Vilijamsa

0

Za predstojeći koncert svjetske muzičke zvijezde Robija Vilijamsa u Beogradu, 17. juna na Ušću, gradi se pravi mali grad sa binom širokom 60 metara, najavili su organizatori.

20150606160145_308941

Pripreme za muzički spektakl ulaze u završnu fazu. Za tehničku realizaciju brine se čak 120 ljudi koji putuju sa popularnim pjevačem na aktuelnoj “Let Me Entertain You 2015” turneji.

Savremena audio-vizuelna tehnika i scenografski elementi na Ušće dolaze u više od 30 kamiona. Zbog tako složenog produkcionog poduhvata iza scene će biti izgrađeno više od 35 različitih objekata raznih dimenzija i namjena, od kancelarija i garderoba, do velikih kuhinja, prostorija za kostimografske probe i zagrijavanje benda sa 20 članova.

Na bini će se naći složen sistem najmodernijih LED ekrana, poput onih koji se koriste za “Evroviziju” i druge najveće scenske spektakle, a publika će pomoću njih moći da prati simultano brojne koreografske promjene Robijevog uigranog produkcijskog tima, koji radi priprema u Beograd stiže dva dana ranije.

Zbog velikog interesovanja, na Ušću se gradi i dosad najveća tribina za sjedenje od 4.000 mjesta, kao i najveća VIP zona od preko 1.500 kvadratnih metara, sa separeima, barskim stolovima i osobljem.

Ovogodišnji rasprodati koncerti u evropskim metropolama, od Madrida do Moskve, počinjali su naslovnim hitom turneje “Let Me Entertain You”. Vilijams (41) na scenu izlazi u uskim kožnim pantalonama, otkrivenih tetovaža na rukama, sa novom frizurom, ofarban u plavo, dodatno pojačavajući imidž “lošeg momka”, koji ga prati od početka uspješne karijere.

Spektakl popularnog Mr. Milleniuma sadrži i elemente kabarea uz sjaj i retro glamur, brojna presvlačenja kostima, mnogo plesa, kao i tradicionalno izvođenje oduševljenih djevojaka na scenu.

Na ovoj turneji Vilijams prvi put izvodi sve najveće hitove: “Angels”, “Feel”, “Millennium”, “Rock”, “Road to Mandaley”, “No Regrets”, “Kids”, “Bodies”, “Candy”, “Tripping”, “Monsoon”, “Come Undone”, “Better Man”, “Supreme”, “She's the One”…

Koncert sadrži i muzičke citate hitova “Led Cepelina”, “U2”, “Bitlsa”, “AC/DC” i drugih, kao i čuvenu obradu pjesme “Freedom” Džoržda Majkla. Posebno mjesto zauzimaju obrade legendarne grupe “Kvin” – “We Will Rock You” i “Bohemian Rhapsody” Fredija Merkjurija.

Ulaznice se prodaju se na blagajnama “Eventima” širom Srbije i regiona. agencije

Barselona peti put na krovu Evrope

Previous article

Hit na Fejsu: Klinci objavljuju smiješne poruke roditelja

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan