Nezapamćena porodična tragedija i neviđena sahrana u dobojskom kraju

od redakcija 0

U dobojskom kraju ne pamti se slična porodična tragdija, u kojoj su, u djeliću sekunde, smrtno stradali svi članovi porodice Đedovac iz Grabovice kod Doboja.

Njihov automobil pokošen je od strane teretnog voza na pružnom prelazu. Na licu mjesta poginuli su supružnici Zlatko i Slavica, od povreda, na putu do bolnice, podlegla je kćerka Kristina, a sinoć je na UKC Banja Luka, usljed teških tjelesnih povreda, preminula i starija kćerka Nikolina.

Danas su sahranjeni roditelji i kćerka Kristina, a sahrana Nikolini, najvjerovatnije, će biti obavljena u četvrtak.

Ispred crkve u Stanovima, okupio se veliki broj rodbine, komšija i prijatelja, kako bi prisustvovali sahrani i kako bi se zauvijek oprostili od ove časne i vrijedne porodice.

Iz Medicinske škole Doboj, koju su pohađale Kristina i Nikolina, stigli su učenici, kao i njihove razredne starješine, rukovodioci škole… Nosili su cvijeće orošeno suzama, plačući i jecajući.

Oni će doći i u četvrtak da se oproste i od Nikoline.

Izvor: Avaz

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>