NovostiRS/BiH

Nesvakidašnja prevara u Prijedoru: Nesuđena nasljednica ostala bez 450 KM

0

Policiji u Prijedoru prijavljeno je da su u dvorište kuće Prijedorčanke Š.K, iz mjesta Čarakovo, došle tri nepoznate žene, te joj ponudile da podigne 5.000 evra navodnog nasljedstva, a zatim joj, na ime te usluge, uzele 450 maraka, čime su je prevarile.

Policiji je to prijavljeno u utorak, a u prijavi je navedeno da je ova nesvakidašnja prevara izvedena dva dana ranije. Ovih dana zabilježena su još dva slična slučaja.

Takođe u utorak, policiji je prijavljeno da su u ponedjeljak, u kuću Prijedorčanke M.R, došle tri nepoznate žene, nudeći na prodaju masažere za tijelo i prezentaciju rada masažera, a zatim iz kuhinje ukrale 5.500 KM.

Istog dana zaprimljena je prijava da je 23. septembra, u kuću Prijedorčanke Dž.S. došao nepoznati muškarac i lažno se predstavio kao policijski inspektor, a zatim iz kuće ukrao kovertu sa 600 KM i tri zlatna prstena.

“Ukupna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 7.000 KM”, potvrđeno je “Nezavisnim” iz prijedorske policije.

Prijedorska policija apeluje na građane da budu oprezni tokom posjeta nepoznatih lica koja nude na prodaju masažere, odjevne predmete, druge proizvode ili usluge.

“Građanima se preporučuje da takva lica ne puštaju u kuću, a u slučaju bilo kakve sumnje na nedozvoljene radnje o tome obavijeste nadležnu policijsku stanicu ili ovakve slučajeve prijave na besplatni servisni broj 122”, navela je Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor.

nezavisne

Samsung Galaxy Note 9 – zaista vrijedi svaki dinar koji date za njega

Previous article

Mladi prnjavorski teniser Dražen Petrović: Masters TE kruna sezone

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti