Nestalog mladića našli u utrobi pitona VIDEO

od prnjavorski 0

Nakon što je nestao s plantaže palmi na indonežanskom ostrvu Sulavesi, Akbara Salubira (25) su krenuli da traže prijatelji, a epilog ove potrage šokirao je  svijet.

Akbarovo beživotno tijelo pronađeno je unutar sedam metara dugog pitona i to u bašti njegove kuće nakon što je životinja rasporena.

Na fotografijama koje su se pojavile u javnosti, može da se vidi tijelo nesrećnog mladića koje je izvađeno iz utrobe zmije nakon što joj je skinuta koža.

– Akbar je pronađen u bašti. Krenuo je da radi na plantaži, ali pošto se nije vratio kući, organizovana je potraga – rekao je komšija nesrećnog muškarca.

Munu, Akbarova supruga, nije bila kod kuće kada su pronašli tijelo, a šta se desilo njenom mužu saznala je nakon što je pogledala potresne fotografije.

– Neki ljudi su začuli krike u noći prije nego što je Akbar pronađen. Kada je zmija uhvaćena uz njenih usta su virile njegove čizme. Nakon što su rasekli zmiju u njoj su pronašli mrtvog mladića – izjavio je Sulabiro Junaidi, sekretar sela, prenosi Dejli mejl.

VIDEO

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4356866/Villagers-man-swallowed-inside-giant-python.html#v-1243444964229074719

(Blic.rs)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>