BalkanNovosti

Nekad je bila preslatka devojčica sa “Plazme”, a danas…

0
Aleksandra Nedošan je 1999. izabrana za zaštitno lice “Plazme”… Danas, punih 16 godina kasnije za Telegraf priča kako je sve počelo i čime se danas bavi.

Ona nam se smešila sa omiljenog keksa za decu i odrasle. Svi je znaju kao “Bambiku”, a njena priča liči na bajku.

Aleksandra Nedošan je 1999. godine izabrana za zaštitno lice “Plazme“, a 16 godina kasnije za Telegraf priča kako je sve počelo.

U novinama je izašao konkurs za izbor “Bambi” deteta i njeni roditelji su poslali fotografiju.

Saznajemo da je konkurs trajao nekoliko meseci, i da se na njega prijavilo više od 2.000 devojčica.

– Ušla sam u prvih deset, a finale je bilo u Sava centru u okviru tada popularnog takmičenja “Muzički tobogan”. Kada su me proglasili kao pobednika, nisam ni bila svesna šta mi se događa. Tada sam imala četiri i po godine – priča Aleksandra Nedošan.

Foto: Petar Lazović

Ona je bila “plazma dete” sedam godina i kaže da joj je za sve to vreme prijala pažnja. U Kikindi, njenom rodnom gradu, svi je znaju kao “Bambiku”, a kaže da je i danas pojedini tako zovu.

– To je za mene i za druge devojčice bilo lepo druženje i igra. Kasnije, kada sam snimala reklame i kada su me fotografisali za kalendare, postala sam svesna uspeha – priča “Bambika” dodajući da je redovno od kompanije “Bambi” dobijala poklone i slatkiše, a nisu, dodaje, zaboravljali ni njene rođendane.

“Bambi dete” je bila sve do 2006. godine, a da više nije zaštitno lice ove kompanije saznala je iz novina. Ona kaže da je tog dana bila veoma tužna.

Ona je bila druga i ujedno i poslednja devojčica koja je krasila kutiju najpoznatijeg keksa. Sada se, na veliku žalost svi nas, na ambalaži nalazi fotografija keksa, umesto nasmejanih devojčica.

Aleksandra je sada student Visoke zdravstvene škole na smeru za babicu i kaže da mnogo voli da se fotografiše.

“Bambika”, koja je izrasla u pravu lepoticu, priča nam zanimljivu anegdotu koja je vezana za period kada je postala “bambi dete”.

Foto: Petar Lazović

– Imam dve sestre od tetke koje su približno mojih godina i kada sam pobedila na konkursu umela sam često da im kažem da sam ja kraljica, a da one to neće nikad biti. Mogu da kažem da mi ja tada malo “popularnost udarila u glavu” – kaže “Bambika” kroz smeh.

Devojčica koja nam se smešila sa “Plazme” kaže da od četvrte godine igra folklor zahvaljujući kome dosta i putuje. Učlanjena je u Kulturno-umetničko društvo “Gusle” iz Kikinde.

Osim toga, ova lepotica i peva i članica je je pevačke grupe “Melizmi” u Kikindi.

Foto: Petar Lazović

Za kraj razgovora dodala je samo još nešto… Otkrila nam je da je zaljubljena, a mi verujemo da će zbog toga mnogi biti razočarani.

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=SEbcHZjB4hc

Telegraf

Prnjavor: Grmljavina motora i žurka za pamćenje

Previous article

Moja kuhinjica – prava kokošja supa

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan