Uncategorized

NEDELJNI HOROSKOP: Vodolije, zaboravite staru, čeka vas nova ljubav! Škorpije, bacite se na osvajanje, ali polako! Ribe, priznajte da ste se zaljubili!

0
Saznajte šta vas čeka u nedelji od 16. do 22. maja – da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Koliko vam je stalo do poslovne situacije, to odlično govori vaš skok na finansijskom planu u prethodnom periodu. Koliko ste se zalagali, govori vaša naplata u toku ove sedmice. Možete spremno da dočekate raspodelu sredstava na mestima gde bi trebalo da se dovedete u red, kada su gubici u pitanju. Oslonite se na iskusnog kolegu i ne pomišljajte da menjate nešto u toku perioda pred nama, jer vam i ovako već dobro ide.

Ljubav: Vaša emotivna situacija nije u redu već neko vreme. Imate osećaj da se nešto posebno dešava u glavi partnera i da ne možete da budete načisto sa svojim emocijama. Možda budete nagli u svojim odlukama, ali sve u korist veze koja mora da se nastavi, pa makar pomalo bili u nezahvalnoj poziciji. Budite iskreni prema sebi.

Zdravlje: Stomačne tegobe na psihosomatskoj osnovi.

BIK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Nemate nameru da odustajete od cilja kojem težite već duže vreme. Jedan Ovan vam je desna ruka i veći inicijator projekta na koji polažete velike nade. Imali ste odličan proboj na tržištu, ovo naročito važi za one koji su već duže vreme u prividnom statusu kvo. Neke stvari će se definisati u vašu korist, ukoliko budete istrajni, u šta se ne sumnja kada je vaš znak u pitanju. Povremene greške koje ste pravili u prethodnom periodu možete sa lakoćom rešiti u toku ove sedmice.

Ljubav: Pomalo iritirajući stav vašeg partnera ne donosi ništa novo. Imali ste i težih situacija, koje dolaze iz nepovoljnog tranzita preko vašeg polja emocija. Možda se povučete iz trenutne veze i poželite nešto lepše za sebe. I to s pravom. Ne želite da ulazite u rasprave koje su u suštini nepotrebne. Volite da se osamljujete i to vam prija u trenucima kada ne želite da priznate da je možda svemu kraj.

Zdravlje: Imate pojačane alergijske reakcije.

BLIZANCI

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Partnerski pritisak je u toku ovog perioda dosta dominantan. Ne želite da se oslonite na neodgovorne kolege, koje su u stanju povremeno da vas nerviraju nepotrebnim pitanjima oko već ustaljene prakse u toku rada. Imate osećaj inferiornosti i to je ono što vas najviše iritira. Pokušajte da pronađete odgovarajući ambijent za sebe u kome ćete se osećati komotnije i gde možete da napredujete kroz neko vreme. Možete da se nadate prijatnim iznenađenjima od polovine ove sedmice.

Ljubav: Partner uz vas je osoba koja zna tačno šta želi. Volite kada možete da računate na dogovor i kompromis osobe pored sebe. Oni koji su slobodni mogu da sretnu izuzetnu osobu i da započnu ozbiljnu vezu. Jedna Devica je odličan izbor. Vi nemate nameru da se rasplinite nad nekim ko ne zaslužuje drugu šansu. Bivše partnere možete da zaboravite, sa razlogom pripadaju vašoj prošlosti.

Zdravlje: Povedite računa o vašoj krvnoj slici.

RAK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Ukoliko ste uspešan preduzetnik, sledi vam pomalo neprijatno iznenađenje. Saradnici uočavaju sitnice u radu i ne žele da priznaju greške koje su pravili. Morate da budete odgovorniji prema sebi i prema drugima. U suštini vas ljudi iz okruženja cene, ali sa dozom skepticizma. Pokušajte da zaplovite u pozitivnom smeru, jer možete biti neprijatno iznenađeni kada su vaše finansijske neprilike u pitanju. Računajte na povremene gubitke pa izvucite neku pouku iz postupaka koje ste imali.

Ljubav: Volite da naređujete, pa vaš naredbodavni stav partner uočava kao dozu sadizma. Ne želite da se pravdate i da nalazite kompromise. Od vas se očekuje da budete otvoreniji i požrtvovaniji. Partner može da se okrene i ode. Ukoliko ste u vezi sa Bikom ili drugim Rakom, možete ostati sami u neko dogledno vreme. Ne pokušavajte da se borite za nešto što vam je odavno promaklo. Lekciju iz ljubavi ćete naućiti.

Zdravlje: Izbegavajte hranu koja goji.

LAV

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Imali ste odlične poslovne šanse, ali ste ih propustili. Tranziti Saturna prave jako loše aspekte na koje niste računali i možete na momente da osetite kako gubite tlo pod nogama. Morate da ostanete jaki, kao i uvek i pokušate da se popravite u dogledno vreme. Vaše finansije su za sada u redu i možete imati solidan novčani priliv u periodu pred nama, ali ne u onom intenzitetu u kome ste očekivali. Vaš ego vas vodi u propast. Ne želite da se oslonite na osobe pored sebe i ne želite da priznate greške koje ste pravili bez većeg razloga.

Ljubav: Ukoliko planirate putovanje u toplije krajeve, možete da se nadate mnogo boljem emotivnom statusu. Možda vas baš tamo čeka osoba sa osmehom. Neki snovi će vam se ostvariti. Oni koji su u braku ne moraju da sterepe od trzavica koje su imali u prethodnom periodu. Vreme je budete razboriti i da zauzmete odlučan stav. Ništa vam ne pada teško i možete da se opustite u odličnom ambijentu. Ulagaćete samo u pozitivne stvari.

Zdravlje: Hroničnim bolesnicima se savetuje dodatni oprez.

DEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Imate utisak da neko želi da vas iskoristi i ne želite da dozvolite tako negativan tretman, bez prethodno ugovorene pristojne cene za izvršavanje poslovnih aktivnosti. Morate da budete dovoljno prisutni na poslovnim sastancima, kako biste bili u toku sa dešavanjima na koje možete da računate kao na pozitivnu soluciju vašeg biznisa. Saradnici su uz vas i to vam je najveća podrška u priči. Poslovni saradnici vas smatraju ispravnom osobom, pa ćete se u suštini voditi sličnim principom. Sledi vam uspeh i pomirenje sa pojedinim kolegama.

Ljubav: Imate odličan stav u partnerskim odnosima i ne želite da osustanete od osobe koja se malo distancirala od vas. Morate da budete povremeno otvoreniji i da priznate sebi da grešite ponekad u komunikaciji. Partner vas doživljava kao osobu koja je pod pritiskom i koja ponekad nema takta kada su rasprave u pitanju. Imate šansu da se popravite.

Zdravlje: Izbegavajte nerviranje, koje loše utiče na vaš digestivni trakt.

VAGA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Planete koje vam se pružaju u toku ove sedmice mogu vam doneti nove šanse na polju posla. Možda ste i sami naslutili odličan period, a naročito oni koji su duže u poslu, kojim se bave. Uvidećete srećne okolnosti, koje vas neće zaobići ovaj put, pa možete da se osmehujete i da pozitivno utičete, naročito na mlađe saradnike kojima treba veća podrška nego vama. Ukoliko se budete bazirali na domaće tržište, neće vam biti potrebna veća reklama jer niste tek tako radili u prethodnom periodu da biste obaveze skinuli sa dnevnog reda. Vaša požrtvovanost će uroditi plodom.

Ljubav: Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi sledi vam veće opuštanje. Trzavice iz prethodnog perioda su samo učvrstile odnos koji imate, pa se možete nadati odličnom provodu bez obzira na situacije kroz koje ste prošli. Možete da planirate zajednički odlazak na neko lepše mesto ili tamo gde ste se prvi put upoznali. U svakom slučaju slede odlično druženje, pa iskoristite ovu sedmicu za učvršćivanje odnosa u vašoj postojećoj pezi.

Zdravlje: Povremene glavobolje ne možete izbeći.

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Imali ste i boljih dana, ali oni će se ponoviti. Možda ne uviđate kako stvari trenutno stoje, jer ne vidite ponekad širu sliku, koliko se bavite trenutnim temama kojih ne možete da se oslobodite. Imali ste dovoljno dobar razlog da ostanete na tački na kojoj stagnirate. Bićete možda prijatno iznenađeni nečijom ljubopitljivošću kao i saradnji a naročito ukoliko se radi o osobi koja je vaš dugogodišnji saradnik. Jedna Devica vam je odlična podrška kao i Vodolija.

Ljubav: Vaša strastvena priroda vam daje za pravo da osvajate osobu na koju već duže vreme bacate pogled. Morate da budete fleksibilniji, jer osoba za kojom čeznete može biti prilično tvrdoglava. U principu, ukoliko se radi o osobi rođenoj u znaku Bika, ne morate da žurite. Kada dođe vreme ljubavna dešavanja će biti odlično podržana od strane Venere, koja vam pruža dosta dobru energiju.

Zdravlje: Stomačni problemi.

STRELAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Niste primetili pojedine propuste na polju posla u svom portfoliju, koji nije zadovoljavajuće podržan od kolega. Morate još dosta energije da uložite kako biste mogli da se dokopate odlične poslovne prilike negde od polovine ove sedmice. Možete biti prijatno iznenađeni i od pomoći svojim saradnicima ukoliko im skrenete pažnju na tekuće probleme na koje moraju da reaguju u što skorije vreme. Jedna Vodolija vam je od velike pomoći.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, ne morate da budete očajni zbog trenutno teške situacije na koju niste računali. Konstantne svađe sa partnerom vas dovode u stanje akutnog besa. Želite da brzo presečete neke stvari u svom emotivnom segmentu, ali se plašite kako biste mogli da prođete kada je u pitanju nova ljubavna veza. Povremeno spustite loptu u svom nastupu besa.

Zdravlje: Nemate veće probleme osim povremenih glavobolja.

JARAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Ukoliko ste u poslu, koji zahteva dodatnu fizičku aktivnost ne morate da očajavate. Budite spremni na veći izazov od onoga na koji ste navikli. Ovo bi mogao biti krupan zalogaj, ali ne i nepremostiv. Uvidećete koliko unutrašnje snage imate i kako možete da savladate i svoje i tuđe greške, a prepreke vam neće predstavljati problem. S lakoćom ćete toliko toga da završite u dogledno vreme. Uspešna sedmica vam je zagarantovana a naročito onima koji su rođeni u trećoj dekadi.

Ljubav: Imate zadovoljavajuća intimna dešavanja i ne želite mnogo toga da menjate u svom odnosu sa partnerom. Volite da pružate sve što možete i nećete ostati u lošoj poziciji, ukoliko se ne budete povinovali doslovno tuđim željama. Ostaćete dostojni sebe i svojim emocijama, na koje možete da računate kao na odlično sredstvo koje ne možete da zaobiđete u svom ljubavnom životu.

Zdravlje: Digestivni problem

VODOLIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Saradnja na finansijskom tržištu sa osobom rođenoj u znaku Škorpije može biti izuzeztno plodna. Morate da se dovoljno dobro informišete i organizujete u priči koja sledi, jer možete da zaradite dovoljno za osnovne potrebe. Vaša skromna priroda će biti zadovoljena. Ono što se sugeriše jeste da proširite vidike i da pokušate da nađete još neki dobar projekat, kako biste mogli dalje da investirate u svoj poslovni portfolio, koji je trenutno dosta mršav. Možda niste dovoljno obavešteni kada su vaše šanse u pitanju.

Ljubav: Ne morate da žalite za prethodnim ljubavnim vezama koje su se neslavno završile. U suštini ono što treba da uradite jeste da se okrenete novim dešavanjima i poznanstvima koja vam se plasiraju u narednom periodu. Jedna Riba bi mogla da vas dodatno zaintrigira i pokuša da vas animira, kada se budete dovoljno otvorili na polju emocija.

Zdravlje: Nemate ozbiljne probleme.

RIBE

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Izuzetno ste pedantni kada su izvršavanja obaveza u pitanju. Koliko ćete da zaradite, to zavisi isključivo od vas i vašeg ličnog zalaganja. Moraćete da se ponekad pomirite sa okolnostima, koje nisu baš prijatne kada su zakonski okviri u pitanju, jer možete imati trenutne posledice pravne prirode na poslovnom segmentu. Budite dovoljno prisutni, kako ne biste bili neprijatno izenenađeni oko promena koje se očekuju u toku ove sedmice.

Ljubav: Ne želite da priznate da ste se zaljubili u jednu Devicu. U igri može biti i jedna Vodolija, koja je već odavno u vašem srcu kao dobra navika. Možda ste trenutno pasivni više nego što bi trebalo, ali u toku naredne sedmice očekujte izuzetno prijatna dešavanja na polju ljubavi, ukoliko se budete angažovali i dodatno otvorili za komunikaciju.

Zdravlje: Problematika sa grlom može da se nastavi.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

U pojedinim dijelovima BiH danas se mogao vidjeti i snijeg

Previous article

Maj kao decembar: Pada snijeg u Crnoj Gori FOTO

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.