MagazinZanimljivosti

NEDELJNI HOROSKOP: Vodolije, ako ste umjetnik ili kompjuteraš, blago vama! Ovnovi, ta Lavica je prava za vas! A vi, Strelčevi, samo ređate propuštene šanse

0
Saznajte šta vas čeka u nedelji od drugog do devetog maja – da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

OVAN

Posao: Što se tiče poslovnog okruženja, morate da budete obazrivi, kada je komunikacija sa kolegama u pitanju. Neki ljudi iz vašeg okruženja ne žele vaš uspeh. Pokušajte da nađete kompromis i da ne upadate u vatru zbog istih problema. Možete da se u svakom slučaju oslonite na jednog Bika, ali sa dozom rezervisanosti. Od vas se očekuje mnogo više prisustva u projektima, koji su vam se postavili kao zadatak u toku naredne nedelje.

Ljubav: Ukoliko ste uvideli da vas partner pomalo iritira ne ulazite u raspravu ovih dana. Pokušajte da donesete najbolje rešenje za sebe. Morate da pronađete izduvni ventil, koji vas vodi napred. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog od vatrenih znakova sledi vam mnogo bolje rešenje vašeg emotivnog života. Jedan Lav je odlična prilika.

Zdravlje: Stres kod vas igra veliku ulogu. Pokušajte da kanališete energiju.

BIK

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Ono što vam sledi u toku narednog perioda ne morate da posmatrate optimistično, koliko se od vas očekuje liderski stav. Možete biti unapređeni i cenjeni među kolegama. Oni koji traže posao mogu biti izuzetno srećne ruke. Pokušajte da se raspitate za novo radno mesto preko prijatelja iz inostranstva. Odgovara vam Nemačka kao zemlja. Imate svoj kvalitet, koji vam donosi mnogo dobre poslovne šanse za zaposlenje.

Ljubav: Emocije koje gajite prema jednoj Devici tokom naredne nedelje mogu da padnu u vodu. Pokušali ste i nije uspelo ono o čemu ste razmišljali kao soluciji, koju ste možda imali na umu. Ukoliko vam neko priđe bićete prijatno iznenađeni svojim stavom i okolnostima, koje vam se pružaju. Prevazilazite sebe istrah, pa se očekuje da ćete da uđete u vezu. Ovo naročito važi za mlađe predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje: Posetite fitnes centar kako bi se napunili pozitivnom energijom.

BLIZANCI

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Bilo bi dobro da se za sada držite stare prakse i da takav tempo i dalje primenjujete. Pokušajte da se domognete boljeg rešenja za neko vreme. Ulazak u novi posao vam nosi samo veće probleme. Pokušajte da se strpite i nađete optimalno rešenje. Finansijski ne stojite loše ukoliko ste možda pokušali deo novca da držite kao štednju. Kod vas se ne zna koliko novca imate, ali to je tek zavesa, samo za vaše okruženje. Vredite mnogo više pa ćete u tom stilu da naplatite svoje konsultacije malo više.

Ljubav: Ne paničite kada su vaše emocije u pitanju. Imali ste i lošijih perioda. Niste smeli da se izolujete i partnera prepustite osobi, koja je uvek bila vaš rival. Pokušaćete da učite na greškama još neko vreme dok ne uvidite, kako se odvija vaš emotivni život.

Zdravlje: Pijte dovoljno vitamina, kako bi se osećali mnogo bolje.

RAK

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Dovoljno ste naučili do sada kako stvari funcionišu. Bićete dosta opušetniji u komunikaciji sa ljudima i nećete se hvatati za svaku slamku kao nekada. Oseća se mnogo bolja energija na vašem randnom mestu. Niste sami u poslovnoj priči, koja vas malo iritira i odvlači vam focus od bitnih stvari uprofesionalnom segmentu. Možete da se opustite i pokušate da donosite dosta knstruktivne ideje na polju vaših finansija. Ukoliko želite da se poveća vaša novčana satisfakcija moraćete mnogo više da zasučete svoje rukave.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Bika ili Strelca ne morate da budete u lošem raspoloženju, jer još uvek na vas niko nije bacio oko. Možda je upravo trenutna planetarna postavka nešto što vi prolazite dramatično i ne želite da se pomirite sa tom činjenicom. Pokušajte da budete tolerantniji.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje je nešto što vam pravi veliki problem.

LAV

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Poslovni aranžman koji ste radili u prethodnom priodu trenutno vam donose mnogo bolju poslovnu ponudu za proširenje posla, koji vam se dešava u toku ove nedelje. Ukoliko želite da se bavite privatnim poslom, imate šansu za nešto bolji tretman i ne morate da se dvoumite šta bi to bilo kao vaša lična profesija, jer ste već doneli odluku više puta do sada u vezi onoga što se dogovorite sa svojim mentorom. Ono što je najbolja solucija je da niste sami u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Pokušaj da se domognete nove poslovne šanse je loše uticao na vaš emotivni život. Volite da se postavite naredbodavno i to je partner loše shvatio i ne želi da vam više poklanja pažnju koja vas hronično ispunjava. Bićete opet u odličnom raspoloženju gde se uviđa mnogo bolja emotivna slika.

Zdravlje: Ukoliko inače, imate srčane aritmije budite u pripravnosti.

DEVICA

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Moguć sters, koji ćete imati malo loše utiče na vašu krvnu sliku. Morate da budete dosta fleksibilni i da ne paničite ukoliko se ne desi da se nešto realno i propusti, kada su u pitanju vaše poslovne aktivnosti. Morate da budete u mnogo boljoj poziciji da biste mogli da birate bolje poslovne mogućnosti. Prijatelj može da vam sugeriše nešto više, kada su zajednički pokušaji u pitanju. Ne morate da se osamljujete bez većeg razloga, koliko se morate odlučiti na konkretne stvari.

Ljubav: Niste sami i to vam je najvažnije u narednom periodu. Oni koji nisu u braku ne moraju da se osećaju loše zbog trenutnih tranzita, koji im ostavljaju utisak nedovršenosti. Ne očajavajte, jer imate šta da poklonite osobi pored vas a naročito ukoliko ste duže u vezi.

Zdravlje: Ne zaboravite da redovno uzimate svoju terapiju.

VAGA

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Vaše široko polje poslova vas stavlja u odličnu poziciju. Možete mnogo toga da uradite za sebe i da svoj rad podignete na mnogo bolji nivo. U suštini morate da budete dovoljno fleksibilni. Saradnici su vam na usluzi ine morate da prihvatite posao koji vam nosi mnogo lošu poslovnu sliku u startu. Bićete u mnogo boljoj poziciji šta god da počnete da radite u odnosu na većinu vaši kolega.

Ljubav: Pomalo vas iritira partnerovo odbijanje, kada su zajednički ciljevi u pitanju. Morate da se oslobodite griže svesti i pokušate da se dovoljno udaljite od problema, koje pravi druga strana. Niste sami u tome i možete da nađete rame za plakanje. U suštini imate malo lošije aspekte, koji vam diktiraju emotivno stanje.

Zdravlje: Ukoliko ste skloni alergijama, savetuje se odatni oprez.

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Kada su u pitanju vaši poslovni planovi, ne morate da odustajete od cilja koji vam se nameće kao imperativ. Pokušajte da se distancirate i provedete vreme što efektivnije, kada je vaš rad u pitanju. Na tretman, koji vam se trenutno pruža možda niste navikli u većoj meri, ali ćete morati da ga živite neko vreme. Pokušajte da se dovoljno dobro organizujete. Ortaci su na vašoj strani, pa se ne sekirajte kako će ceo proces rada u narednom periodu proći.

Ljubav: Partner vas pomalo iritira. Neke stvari su se iskomplikovale bez većeg značaja. Pomalo ste u grču od poslednjeg razovora, koji nagoveštava vaše lošije raspoloženje u toku narednih dana. Morate da budete u pripravnosti što se tiče vašeg emotivnog života, jer partner vam sprema iznenađenje. Morate da se distancirate od trenutno loših događaja.

Zdravlje: Vaše zdravlje može da poremete jake emocije. Pazite koga upstate u svoj život.

STRELAC

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Više ste okrenuti kosmopolitizmu, ali planeta Saturn vas upozorava da morate da promenite svoj način razmišljanja da se zadovoljite onim što trenutno imate. Vaše polje karijere je loše postavljeno sobzirom da vam je ponekad uskraćeno da putujete a to mnogo utiče na vaše finansije. Imate osećaj da ste ponekad loše raspoloženi samo zbog nekih spoljnih faktora koji vas trezne i ne žele da vas puste da donosite sopstvene odluke.

Ljubav: Vi ste uvek više bili avanturistički tip i ne morate da se pravdate partneru, kada su vaše emocije u pitaju koliko se od vas očekuje mnogo bolji stav. Vaša otvorena priroda vam daje satisfakciju u emotivnom smislu i ne morate da se pravdate za eventualno propuštene šanse, koje vam se nižu uposlednje vreme.

Zdravlje: Ukoliko ste u lošem emotivnom položaju, morate da poradite na boljim odnosima, jer to utiče u većoj meri na vaš segment zdravlja.

JARAC

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Polje karijere vam je već duže vreme naglašeno. Ne pokušavate još uvek nešto konkretno da promenite, već ste spremni i čekate pravi trenutak. Obaveze vam se gomilaju i nije svaki rad isti već postoje prioriteti za vaše nadležne, koji će od njih da izaberu. Vaše želje mogu biti ispunjeni jer imate motiv da pobedite na konkursu i da pokušate da se domognete bolje plaćenog mesta.

Ljubav: Ukoliko budete putovali moraćete da pronađete kompromisno rešenje. Možda uvidite mnogo dobru priliku u poslovnom smislu i to se može odraziti na vaš emotivni život. Pokušajte da se dovoljno opustite i da uživate sa partnerom u onome što trenutno imate.

Zdravlje: Borite se za svoje zdravlje, ovo naročito važi za osobe, koji su hronični bolesnici.

VODOLIJA

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Ukoliko ste IT stručnjak za vas će posla biti kao i uvek. Ne morate da se opuštate i odustajete od ove solucije, koja vam se pruža samo zbog nekih sitnica, koje ne možete da prevaziđete. Pokušajte da se opustite i pokušate da nađete kompromis. Vaša umetnička priroda je ovde dosta naglašena imate mnogo dobar poslovni period, koji se nastavlja i kasnije. Iskoristite ove šanse kako vam vreme ne bi tek tako proteklo bez većeg motiva, nešto da promenite.

Ljubav: Vaša emotivna slika nije zadovoljavajuća i vi to znate. Ne morate da se upuštate u veću raspravu, kada su partnerski odnosi u pitanju. Morate ponekad da spustite loptu i pokušate da pronađete najbolje rešenje. Jedna Devica je pomalo iritantna i ne možete sa njom da uspostavite odličnu komunikaciju.

Zdravlje: Imate loše postavljen digestivni trakt.

RIBE

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Finansijski nećete toliko loše stajati koliko se od vas očekuje mnogo bolja poslovna prilika za neko vreme. Ukoliko ste planirali da idete u inostranstvo možete biti srećne ruke preko polja prijatelja. Vaše angažovanje će se isplatiti, ali vaši partneri su ovde u jednoj dozi rezervisanosti. Neke kolege će pokušati da vas sabotiraju što se tiče novi aranžmana koji vam se pružaju u toku ovih dana.

Ljubav: Vaš emotivni život je pomalo pasivan u odnosu na želje koje ćete imati. U toku ove sedmice vam se otvara mogućnost da mnogo bolje donosite odluke u vazi vašeg partnera. Ukoliko ste sami možete da se osmehnete, jer osoba na koju ste često mislili je opet blizu vas.

Zdravlje: Isuviše ste napeti, posetite relaks-centar ili idite na čas joge.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

TRAGEDIJA: Preminuo mladi srpski golman!

Previous article

Prvi put u istoriji Sjeverne Koreje opljačkana banka

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin