MagazinSex i ljubav

Ne samo obline: Ovo muškarci traže od žena

0

Iako se danas najviše pažnje posvećuje fizičkom izgledu i čini se da muškarci padaju samo na obline, istina je malo drugačija. U svojoj partnerki muškarci ipak traže nešto drugo.

Iskrenost

Pravi muškarci nadasve cijene ženu u koju mogu imati povjerenja i s kojom mogu biti iskreni. Ona će sačuvati njegovu tajnu iz prošlosti ili neće naglasiti njegovu manu u društvu uz čašicu više.

Poštovanje

Muškarac ne želi da bude s osobom koja ga ne poštuje. Kolege i porodicu baš ne možemo da biramo, no ova je osobina nužna za kvalitetnu vezu. Žena koja ga ne spušta i ne omalovažava, koja zna da da konstruktivnu kritiku bez vrijeđanja pravi je dragulj i zreo muškarac to zna da cijeni.

Smisao za humor

Osobina koja je svakako na vrhu prioriteta. Žena koja zna da ga nasmijeje i opusti nakon napornog dana pravi je dobitak. Muškarci naprosto obožavaju kada se žene smije njihovim šalama, ali oduševljeni su kada njihova partnerka uspije da nasmije njih i natjerati ih da bar nakratko zaborave na obaveze.

Inteligencija i samopouzdanje

Na sreću, sve se više muškaraca ne boji samopouzdanih i inteligentnih žena, dapače znaju koliko su zajedno moćan par.

Ambicija i kreativnost

Partnerka koja na njih djeluje kreativno i podsticajno pravi im je saveznik i dobitna kombinacija.

Dobra djevojka zlatnog srca

Da, istina je – neki muškarci padaju na zločeste djevojke, no kada veza postane ozbiljna, pored sebe žele toplu i nježnu osobu koja će se prema njima lijepo odnositi.

Šarm

U jednoj epizodi popularne serije “Sajnfild”, Džeri je izlazio s prelijepom plavušom koja ga je šarmom izvlačila iz neprijatnih situacija. Zbog šarmantne žene toplije im je oko srca.

Dobro tijelo

Iako će rijetko koji muškarac priznati da voli kada mu odmijeravaju ženu, ipak je malo onih koji zbog toga nisu ponosni. Muškarci žele da pokažu da su je baš oni osvojili.

Lijepo lice

Pod tim ne podrazumijevamo klasično lijepo lice, već lice koje je određenom muškarcu prijatno i lijepo za gledanje.

(B92)

Banjaluka: Na vrhu zgrade napravili svoju oazu mira

Previous article

PRNAJVOR: Obilježen Dan oslobođenja opštine u Drugom svjetskom ratu FOTO

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin