NDP Prnjavor duplo uvećao broj glasova – sa tri odbornika poželjan partner za sklapanje vlasti

od prnjavorski 0

Narodni demokrataski pokret, dobio je tri odbornička mandata što je i bio plan za lokalne izbore, rekao je Miro Šikarac predsjednik Opštinskog odbora te partije, zahvaljujući se građanima za ukazano povjerenje.

20161013_121804_resized

“NDP je doživio rast podrške kod građana i mi smo zadovoljni, jer je broj glasova od prije dvije godine  uduplan”, kaže Šikarac. On obećava da će odbornici ali i sama partija uraditi sve što je moguće da se to veliko povjerenje građana i potvrdi još boljim radom i rezultatima.

Šikarac kaže da pregovori oko ulaska u vlast još uvijek nisu počeli, jer se čeka stav stranke, koja je za predstojeći vikend zakazala sjednicu Predsjedništva, nakon koje će biti jasnije u kojem će smjeru pregovori ići. “Da, postoje određeni razgovori i sa SDS-om, ali i sa SNSD-eom, ali ti razgovori sigurno ne garantuju formiranje ni jedne skupštinske većine, do stavova Predsjedništva”, kaže Šikarac. Prema njegovim riječima, NDP sa svoja tri odbornika je svakako atraktivan kao partner i jednoj i drugoj strani u Prnjavoru.

Novoizabrani odbornici NDP-a, Goran Marić i Slaviša Milinčić, takođe su zahvalili biračima na ukazanom povjerenju, a današnju konferenciju za novinare su iskoristili da obećaju svoj maksimalan angažman na stvaranju boljeg života u opštini Prnjavor.

prnjavorlive.info

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>