Navijači zagrebačkog Dinama pretukli dvojicu srpskih mladića

Navijači zagrebačkog Dinama, tzv. “Bed blu bojsi”, pretukli su 16. jula dvojicu mladića iz Srbije, na željezničkoj stanici u glavnom gradu Hrvatske.

zagreb-zeljeznica

Iz zagrebačke policije za N1 kažu da su napadnuti mladići odbili medicinsku pomoć.

“U vezi sa Vašim telefonskim upitom, obavještavamo Vas da su policijski službenici 16. jula ove godine primili prijavu događaja, dolaskom na mjestonavedenog događaja zatekli dva srpska državljanina, starosti 21 i 28 godina, a koji su izjavili da ih je fizički napalo više osoba, i da su odbili medicinsku pomoć, nastavivši putovanje vozom za Ljubljanu”, navode iz policije.

Kako piše beogradski Blic, incident se dogodio na željezničkoj stanici u Zagrebu. Grupa mladića navodno je uletila u voz koji je stajao na stanici i napala dvojicu mladića srpske nacionalnosti, koji su putovali u Sloveniju.

Prema izjavama jednog od mladića, napadači su mu opsovali “srpsku mater” i pretukli ga šakama i palicama po glavi. Neki od napadača su, tvrdi napadnuti mladić, imala obilježja “Bed blu bojsa”. Na mjesto događaja stigla je policija, a napadači su se razbježali, priča mladić.

“Policajac me je pitao treba li mi medicinska pomoć i odgovorio sam mu da on zaključi na osnovu toga kako izgledam, jer sam krvario”, priča mladić i kaže da je nakon toga policajac otišao na drugu intervenciju, a on nastavio put vozom u Sloveniju. N1