Naučite pozirati u bikiniju: Savršene poze koje pale svaki put

od prnjavorski 0

Naravno, obožavate svoj novi kupaći, ali to ne znači da želite da vas vašaprijateljica ili momak cijeli dan slika iz svakog ugla koji evidentno ne želite.

Ako želite fenomenalnu Instagram fotografiju u kupaćem ovog ljeta, vrijeme je da naučite sedam poza i savjeta koji će uvijek paliti! I na plaži, ali i van nje vlada isto pravilo.

Kada pozirate stojeći uspravno, najbolji način za poziranje jest praviti se da nosite imaginarne štikle. Na taj ćete način izdužiti figuru i vizualno postići izgled toniranih nogu. Prebacite težinu na jednu stranu Imamo tri riječi za vas: uglovi su važni! Ako prebacite tijelo ili nogu u jednu stranu odmah ćete ispast bolje na fotografijama. S razlogom i zvijezde na crvenim tepisima poziraju ovako.

Podignite barem jednu ruku Najgora stvar koju možete napraviti prilikom poziranja (nebitno što nosite) jest priljubiti ruke uz tijelo. Uhvatite šešir, kosu, naočale – što god vam u tom trenu ima najviše smisla, a istovremeno vam dolazi prirodno. Nemojte zaboraviti nagnuti bradu Koliko god lijepo ispadamo pod njime, sunčani sjaj može ostaviti itekako grube sjene na vašem licu. Podignite malo glavu prema kameri i pozirajte pod onim uglom za koji znate da je vaš “dobar ugao”.

Iskoristite vodu u svoju korist Valovi su vaši najbolji prijatelji kada govorimo o prikrivanju dijelova zbog kojih se možda osjećate nesigurno, kao naprimjer guze ili bokova. Stanite lijepo i uspravno ako odlučite pozirati u vodi! Ne odlazite na plažu bez marame Marama koju ćete ležerno omotati oko struka ili bokova izgledaće puno ljepše od debelog peškira.

Plus: poslužiće vam kao odličan rekvizit s kojim možete pozirati i izgledati totalno opušteno. Na kraju izgledaćete najbolje i najljepše na onim fotografijama koje je neko slučajno uhvatio jer je osjećaj važan!

Budiin.hr

 

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>