NovostiRS/BiH

Nastavnik sa lažnom diplomom osam godina predavao muzičko

0

CJB Prijedor podnio je izvještaj protiv I.B. (59) nastavnika muzičkog u jednoj Osnovnoj školi u Novom Gradu zbog sumnje da ima falsifikovanu diplomu.

diploma

“Tokom istrage policijski službenici su utvrdili, da je osumnjičeni tokom 2007. godine na neutvrđen način pribavio krivotvorenu diplomu Više pedagoške škole u Beogradu”, navodi se u saopštenju.

I.B. je 2007. godine je diplomu upisao u Administrativnoj službi opštine Novi Grad, da bi se tokom 2008. godine na osnovu navedene diplome zaposlio kao nastavnik muzičke kulture u jednoj osnovnoj školi na području Novog Grada, gdje je zaposlen do danas.

“Izvršenim provjerama putem Interpola Beograd nije potvrđena vjerodostojnost predmetne diplome, te je utvrđeno da je navedena škola ukinuta 1987. godine, dok je u predmetnoj diplomi navedeno da je ista izdata tokom 1991. godine”, navodi se u saopštenju CJB Prijedor.

Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad su u toku realizacije akcije „Falsifikat“ od aprila mjeseca 2015. godine Okružnom tužilaštvu Banja Luka, podnijeli pet izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Falsifikovanje isprave“ protiv sedam lica. Policijski službenici u narednom periodu nastavljaju dalji rad na realizaciji akcije kodnog naziva „Falsifikat“.

nezavisne novine

PRNJAVOR: Optužbe OO SDS Prnjavor na račun predsjednika OO PDP Prnjavor Brane Žunića

Previous article

Avion hitno preusmjeren u Beograd, eksplozivna naprava nije nađena

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti