NovostiRS/BiH

Nastavak sjednice u Skupštini

0

Poslanički klub SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske insistiraće kod nadležnih institucija i Specijalnog tužilaštva Republike Srpske da priča o navodnoj kupovini poslanika i spornom audio-materijalu bude ispitana do kraja, rekao je šef Poslaničkog kluba SNSD-a Radovan Višković.

sjednica

“Da je sporni audio-snimak objavio bilo koji internet portal u Republici Srpskoj, mi bismo danas imali riješen ovaj slučaj”, rekao je Višković tokom rasprave o informaciji o “kupovini” poslanika.

Višković je rekao da će poslanički klub SNSD-a predložiti adekvatne zaključke koji će se odnositi na ovaj slučaj.

Poslanik SDS-a Sonja Karadžić-Jovičević rekla je da su u ovom slučaju dva glavna problema – prisluškivanje predsjednika Vlade Republike Srpske i “kupovina” narodnih poslanika.

Poslanik Srpske radikalne stranke Republike Srpske Milanko Mihajilica rekao je da sporni audio-materijal jasno pokazuje da postoji osnovana sumnja o prisluškivanju predsjednika Vlade Republike Srpske i “kupovini” narodnih poslanika.

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena u četvrtak u 10.00 časova.

NAJSMJEŠNIJI ČOVJEK U SRBIJI: Izgubio sam posao, uvalio se u dugove, a “Audicija” mi je bila posljednja šansa! (FOTO) (VIDEO)

Previous article

Dnevni horoskop za 25.jun

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti