NovostiSvijet

Najveći pad Facebooka i Instagrama u istoriji: Više od 10 sati traju problemi na društvenim mrežama

0

Više od 10 sata traju veliki problemi sa radom Facebooka, a ovim problemom bili su pogođeni brojni korisnici širom sveta –  u SAD, Centralnoj i Južnoj Americi i Evropi, ali i u delovima Azije, najviše u Japanu. Fejsbuk je uglavnom proradio nakon najvećeg pada u istoriji. Ali, još uvek ima problema, javlja jutros CNN Biznis.

Kako navodi portal Downdetector, koji prati rad popularnih sajtova na internetu, korisnici iz nekoliko zemalja prijavili su da imaju problema sa funkcionisanjem platforme.

Facebook

@facebook

We’re aware that some people are currently having trouble accessing the Facebook family of apps. We’re working to resolve the issue as soon as possible.

– Problemi su počeli u 11.56 prema vremenu na istočnoj obali SAD – navodi se u izveštaju.

Facebook je putem Twittera morao da objasni šta se dogodilo. Nisu puno rekli, samo su naglasili kako se ne radi o hakerskom napadu.

Embedded video

baby swift@slaylegend_13

no one:
facebook users who just figured out how to tweet for the first time:

Međutim, korisnici i drugih platformi koje su u vlasništvu ovo tehnološkog giganta – uključujući Instagram, Messenger i WhatsApp – prijavili su povremene probleme u pristupu uslugama i objavljivanju sadržaja.

Paula Corcoran@itsonly_paula

Anyone else getting this? @facebook

Umesto selfija i ažuriranja statusa, mnogi su dobili poruku o grešci koja je glasila: “Žao mi je, nešto je pošlo naopako. Radimo na tome da ovo popravimo što je brže moguće”.

Ahmad Ridho@Ahmadridhopp_

When Whatsapp, Instagram, and Facebook going down together…

stritani i besni, najbolje govori to što su na Tviteru napravili hešteg #FacebookDown i #InstagramDown. Ljudi su koristili ove oznake da bi postavili mimove i šale o popravci, spekulisali su o uzrocima ovg kvara i davali su trgovinske savete kako da kompanije prežive bez ove aplikacije.

(Telegraf.rs/CNN)

Napokon otkriveno zašto smo posebno napaljeni kada smo prehlađeni

Previous article

Ko je ovde lud – Audi S5 stiže sa moćnim TDI?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti