Najuređenije dvorište u Prnjavoru kod Mire Gačić iz Kulaša i dvorište OŠ ”Nikola Tesla” (VIDEO)

Za titulu najuređenijeg dvorista ove godiene borilo se 9 sugrađana i to u dvije kategorije. Za najuređenije dvorište u stambeno porodičnom objektu prijavilo se 6 kandidata. Pobijedila je Mirjana Gačić iz Kulaša.

‘’Uređenje dvorišta iziskuje mnogo uloženog vremena i odricanja, ali i da istovremeno može biti lijep hobi i način za opuštanje. Volim ovo da radim, a najčešće mi pomažu moji ukućani’’, kaže Mirjana.

Pobjednik u kategoriji najuređenije školsko dvorište ovog puta bila je OŠ ‘’Nikola Tesla’’ Prnjavor.

‘’Školsko dvorište uređuje tehničko osoblje al i sekcije brinu o izgledu i dekoraciji dvorišta, imamo zaista lijep park u okviru školskog dvorišta u kome učenici mogu uživati dok nisu na nastavi,’’ rekao je direktor ove škole, Vojin Gluvić.

Komsija je prilikom izbora ocenjivala održavanje i njegovanje biljaka i zemljišta, vrijednost biljnog pokrova, estetski ugođaj, ambijent, uloženi trud i kreativnost.

Zahvalnice i nagrad  dobitinicima uručili su predsjednik SO Prnjavor, Željko Simić i načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš.

‘’Dobitnici su svojim radom i zalaganjem doprineli ne samo da njihova dvorišta budu uredna i lijepoepo izgledaju, već i ljepšem izgledu opštine u kojoj žive i rade’’ istakao je Tomaš.

Nagrade su bile predviđene i za najlepše dvorište zajednice etažnih vlasnika i najlepše uređeni balkon u stambenom objektu, ali u ove dvije kategorije nije bilo prijavljenih kandidata.

TV K3