Najstrašnija slika Srbije ikada: Novogodišnji paketići za najmlađe Somborce ukradeni, prazne kutije bačene pored kanala! (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije novogodišnjih poklona koji su prazni i razbacani po obali Velikog bačkog kanala u Somboru. Navodno se radi o humaninitarnim paketićima dece iz Nemačke koji su imali nameru da pomognu svojim vršnjacima u Srbiji. Neko se udostojio da sve to ispretura i uzme za sebe.

Preko 300 praznih novogodišnjih i božićnih paketića koje su deca iz Nemačke poslala svojim vršnjacima u Srbiji pronađeno, očigledno je pokradeno i razbacano uz Veliki bački kanal u blizini Staparskog mosta u Somboru.

Jedan građanin Sombora slučaj je prijavio policiji, koja je sve unela u zapisnik, ali prema njegovim rečima, na pitanje šta će uraditi po tom pitanju, rekli su – ništa, jer ne mogu po zakonu, a kažu da krađa pomenutih paketića nije prijavljena. Kako su rekli – “nema prijave, nema krađe”.

Biljana Klipa, sekretar Crvenog krsta Sombor, čiji su radnici označeni kao mogući krivci na društvenim mrežama, kaže za Telegraf.rs da oni nemaju veze sa ovim delom.

Kada je Crveni krst u pitanju, apsolutno nikakve istihne nema u tome. Crveni krst je obezbedio, zahvaljujući Crvenom krstu Srbije i lokalnoj samoupravi 192 novogodišnjqa paketića za decu. Kada su paketići koji su pronađeni i koji su juče osvanuli na društvenim mrežama u pitanju, mi apsolutno ali apsolutno nikakve veze nemamo sa tim niti znamo ko ih je obezbedio ni kome su bili namenjeni – tvrdi Klipa za Telegraf.rs.

Ostaje misterija ko je učinio gnusno delo, i da li je moguće naći krivca.

 

Pomenuti prizor će vas ostaviti bez teksta:

Izvor: Telgraf.rs