MagazinZanimljivosti

Najljepša evropska koliba za uživanje u zimskoj idili

0

Chalet Bear je prekrasna privatna i veoma luksuzna planinska koliba koja se nalazi u ekskluzivnom skijalištu Klosters u Švajcarskoj.

Sjajna koliba Chalet Bear koju možete da iznajmite (po ne baš pristupačnim cijenama), jedna je od najboljih evropskih planinskih koliba prema Daily Telegraphu koji je napravio spisak deset najboljih apartmana za iznajmljivanje u Švajcarskoj.

Foto: chaletbear.com
Foto: chaletbear.com

Smještena je na malom brežuljku te tako nudi senzacionalan pogled, ali ono što je još bolje, samo je pet minuta udaljena od žičare i centra sela.

Foto: chaletbear.com
Foto: chaletbear.com

Jedna od posljednjih pravih planinskih koliba koje su opstale u Klostersu, ova veoma lukuzna planinska vikendica u potpunosti je obnovljena 2006. godine. Ima četiri spavaće sobe i četiri pripadajuća kupatila te je opremljena za osam osoba.

Foto: chaletbear.com
Foto: chaletbear.com

Lični kuhar i čuvar kuće pobrinuće se oko svih vaših potreba, dok se vi možete opustiti ispred kamina nakon skijanja ili u vanjskom jacuzziju s pogledom na skijalište i prekrasno zvjezdano nebo.

Foto: chaletbear.com

Osim savršenih terasa na kojima možete jesti, ova planinska koliba ima čak tri kamina, od toga jedan u glavnoj spavaćoj sobi i sve potrebne moderne gadgete. Iako gotovo nedostupna, možda jednom osvojimo sedmicu na lutriji…

Izvor: wall.hr

Noći, pozdravljam te: To večeras izgovorite i ovako namjestite ruke da privučete sreću STARIH SLOVENA!

Previous article

Najbolje pamtimo do 25. godine

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin