NAJČUVANIJA TAJNA JAPANKI: Operite kosu ovom jeftinom namirnicom i gledajte kako RASTE kao luda

od prnjavorski 0

Jedan od trikova kojim možete da učinite da vam kosa brže raste izvodi se uz pomoć namirnice koju imaju sve domaćice – pirinča!

Nije nikakva novost da su pripadnice drevnih naroda koristile cimetkurkumu i razne druge namirnice kako bi bile negovane i lepe. Trik koje su koristile Japanke za brzi rast kose je jednostavan i jeftiniji od većine drugih metoda.

Foto-ilustracija: Profimedia/DEFD

Sve što vam treba je pirinač i voda. Pirinač skuvajte na način na koji ga uobičajeno spremate i vodu u kojoj se kuvao nemojte da prospete. Sačuvajte je i njome isperite kosu nakon pranja šamponom. Umasirajte vodu u teme, a kasnije isperite celu kosu. Ostavite da odstoji desetak minuta, zatim kosu isperite običnom vodom.

Rezultat će vas sigurno oduševiti jer će kosa već nakon prvog puta biti sjajnija i mekša , a nakon nekog vremena ćete primetiti i da brže raste. Postupak slobodno ponovite svaki put kada kuvate pirinač jer ovo neće skoditi vašoj kosi.

 

(Telegraf.rs)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>