Nagradna igra za Banjalučane – ljetovanje u Baru, Ulcinju i Budvi

Nacionalna Turistička organizacija Crne Gore predstavila je danas na Trgu Krajine u Banjalici turističku ponudu svoje zemlje, a u okviru višečasovne promocije organizovana je nagradna igra čija će tri učesnika biti nagrađena ljetovanjem u Baru, Ulcinju i Budvi.

БАЊАЛУКА, 5. ЈУНА/СРНА/ - Национална Туристичка организација Црне Горе представиће на Тргу Крајине у Бањалици туристичку понуду своје земље, те наградити три најсрећнија учесника у наградној игри љетовањем у Црној Гори.
БАЊАЛУКА, 5. ЈУНА/СРНА/ – Национална Туристичка организација Црне Горе представиће на Тргу Крајине у Бањалици туристичку понуду своје земље, те наградити три најсрећнија учесника у наградној игри љетовањем у Црној Гори.

Menadžer u Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore LJiljana Čukić navela je da u nagradnoj igri mogu učestvovati svi zainteresovani građani.

“Potrebno je samo svoje podatke ubaciti u nagradnu kutiju, a dobitnici će biti izvučeni nakon završene promocije naše turističke ponude”, rekla je Čukićeva.

Ona je preporučila svim potencijalnim gostima koji žele da posjete Crnu Goru da iz raznolike i bogate ponude turističkih destinacija izaberu mjesto za sebe, prema svojim afinitetima.

Srn2015-6-5_130426_0

“Našim gostima nudimo plaže, nacionalne parkove, rafting na Tari, posjetu eko i etno selima”, rekla je Čukićeva.

Prema njenim riječima, Crna Gora je prepuna lijepih predjela i mjesta na kojima se može provesti godišnji odmor.

“Crna Gora je prepoznata kao značajna primorska destinacija, ali posljednjih godina turisti iz NJemačke, Francuske i Velike Britanije traže i neke nove ponude osim primorja, što je podstaklo sve turističke predstavnike ove zemlje da ponudu prilagode zahtjevima evropskog tržišta”, naglasila je Čukićeva.

Ona je dodala da je sve veći broj manifestacija koje se u Crnoj Gori održavaju tokom cijele godine i za koje vlada veliko interesovanje posjetilaca.

Predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore družiće se sa Banjalučanima do 15.00 časova, uz podršku i suorganizaciju Turističke organizacije grada Banjaluka. srba