NAČELNIK OPTŠINE PRNJAVOR: Prijem za Dalibora Vrhovca

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš organizovao je danas prijem za Dalibora Vrhovca, trenera Atletskog kluba „San“, koji je osvojio srebrnu medalju na 9. Olimpijskim igrama za veterane u Oklandu u Novom Zelandu.

„Povod današnjeg prijema nisu samo rezultati koje je Vrhovac ostvario u Novom Zelandu, nego i njegov veliki doprinos razvoju prnjavorske atletike. Dalibor je primjer pravog sportiste, čovjeka koji je cijeli svoj život posvetio sportu“, rekao je Tomaš. On je dodao, da u narednom periodu treba raditi na ujedinjenju atletskog sporta, kako ne bi dolazilo do osporavanja nečijih rezultata.

SAMSUNG CSC

„Zajedno trebamo raditi na promociji dobrih rezultata. Ovo jeste takav rezultat i nije samo promocija nekog pojedinca, nego i cijele lokalne zajednice.“, rekao je Tomaš. Vrhovac se zahvalio načelniku Tomašu na prijemu i finansijskoj pomoći koju je dobio od Opštine za odlazak na takmičenje, te najavio pripreme za Balkansko prvenstvo i Evropske olimpijske igre u Torinu. Dalibor Vrhovac je osvojio srebrnu medalju u trci na 10. 000 m na 9. Olimpijskim igrama za veterane, koje su bile održane od 21-30 aprila u Oklandu u Novom Zelandu, a na kojima je učestvovalo oko 28 000 sportista iz 119 zemalja u 28 sportova i 45 disciplina.

opstinaprnjavor.net