NovostiRS/BiH

Na snazi “primirje” Radojičić – Dodik

0

Igor Radojičić koji je juče bio u centru pažnje zbog informacije da je istupio iz Kluba poslanika SNSD-a oglasio se putem društvene mreže tviter.

igor-radojicic

Kako je napisao Radojičić o svemu je razgovarao i sa partijskim šefom Miloradom Dodikom:

“Milorad Dodik, Radovan Višković i ja imali smo dug razgovor. Nije baš bio ugodan, ali smo pokušali spustiti napetost i tražiti rješenja”.

Kako stvari stoje, pao je i dogovor, ali kakav  Radojičićnije otkrio:  “U tom razgovoru imamo određeni dogovor i vidjećemo da li će svako da ispuni svoj dio.”

Kako je juče i povrđeno Igor Radojičić odlučio je da istupi iz Kluba odbornika SNSD-a,  ali da ostaje u stranci. Radojičić je  izjavio da određeni ljudi iz vrha SNSD-a već mjesecima rade na njegovoj diskreditaciji kako bi ga pokušali natjerati da napusti SNSD i da ga tako optuže da je zbog njega sve propalo.

radojicic tvit

 

Svojevrsni dogovor napravljen je oko imenovanja savjetnika u klubu SNSD-a oko čega je u petak na sjednici Kluba i eskalirala već dovoljno zategnuta situacija između Igora Radojičića i jednog dijela SNSD-a. I tu je udovoljeno Radojičićevom zahtjevu.

Lider partije se ne oglašava. Imao je razgovore sa austrijskim privrednicima, ali mu očigledno nije bilo do izjava o odnosima sa drugim čovjekom partije i najnovijim turbulencijama u stranci. Neki članovi SNSD-a nezvanično tvrde da bi se do kraja juna Narodna skupština mogla da pozabavi i radom Vlade Željke Cvijanović. Naredno zasjedanje zakazano je za 23. jun, a do tada se očekuje i zahtjev za posebnom sjednicom najvišeg zakonodavnog tijela. atvbl.com

Šešelju se pogoršalo zdravstveno stanje

Previous article

BRAK PO HOROSKOPU: Bik je savršen suprug, dok biste za ženu sigurno želJeli Strijelca!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti